Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Päijäthämäläiset yritykset vahvasti mukana Lahden MM-kisoissa

Lahti 2017

Päijäthämäläiset yritykset vahvasti mukana Lahden MM-kisoissa

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2016 klo 12:15
Julkaisija: Lahti 2017

Vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisat nojaavat vahvasti päijäthämäläiseen osaamiseen. Lahti2017 on sopinut palveluyhteistyökumppanuudesta Stoptelttojen, Lehtimäki Tilausajojen ja Vierumäen kanssa.

Orimattilalainen Stopteltat on Suomen suurin tapahtumatelttojen ja katsomoiden toimittaja. MM-kisoissa Stopteltat vastaa yleisöalueen teltoista sekä tilapäiskatsomoista.

-  Tapahtuman ajankohta perinteisen telttasesongin ulkopuolella lisäsi meidän kannaltamme sen kiinnostavuutta. On hienoa, että myös Päijät-Hämeestä löytyy osaamista MM-tason tapahtumaan ja saamme omalta osaltamme olla mukana tekemässä tätä ainutkertaista tapahtumaa. Samalla tässä tarjoutuu meille oiva näytön paikka täällä omilla kotikulmilla, missä harvemmin pääsemme tekemään näin mittavia toteutuksia, toteaa Stopteltat Oy:n toimitusjohtaja Terttu Keskinen-Rönkkö.

Lehtimäki kuljettaa kisavieraat, Vierumäki palvelee kisakylänä

Yli 80 vuotta Lahden seudulla toiminut Lehtimäki Tilausajot vastaa ensi vuoden MM-kisoissa joukkueiden, median sekä yleisön bussikuljetuksista.

- MM-kisoilla on pitkät perinteet ja haluamme olla osaltamme luomassa uusia MM-muistoja ja kokemuksia, joita muistellaan vielä vuosia tapahtuman jälkeen. On mahtavaa, että paikalliset osaajat ovat mukana rakentamassa laadukasta kansainvälistä tapahtumaa, kertoo Lehtimäki Tilausajojen myyntijohtaja Sanna Lehtimäki

Vajaan 30 kilometrin päässä Lahden urheilukeskuksesta sijaitseva Vierumäki toimii kisakylänä urheilijoille ja heidän taustajoukoilleen. Kaikkiaan Vierumäelle majoittuu lähes 1 500 joukkueiden jäsentä. Suomen Urheiluopiston tarjoamat puitteet ovat MM-kisojen näkökulmasta ainutlaatuiset sisältäen harjoitteluolosuhteet, liikuntamahdollisuudet sekä monipuoliset majoitus- ja ravintolapalvelut.

- Haluamme olla omalla osaamisellamme mukana luomassa MM-kisoista huipputapahtuman. Kisat ovat meille suuri mahdollisuus saada kansainvälistä näkyvyyttä ja oiva tilaisuus näyttää, kuinka hoidamme mittavan kisakyläprojektin onnistuneesti, toteaa Vierumäki Country Club Oy:n toimitusjohtaja Heikki Hietanen.


Kansainvälinen tapahtuma kotimaisin voimin

Lahden MM-kisat tulee olemaan Suomen satavuotisjuhlavuoden suurin yleisötapahtuma. Kisojen lipunmyyntitavoite on 250 000 lippua ja katsojien lisäksi Lahteen saapuu noin 1 500 joukkueiden edustajaa sekä saman verran kotimaista ja kansainvälistä mediaa. Television välityksellä kisat tavoittavat noin 600 miljoonaa katsojaa.

- MM-kisat ovat valtava kansainvälinen tapahtuma, joka kuitenkin rakentuu lähes kokonaan suomalaisin voimin. Kisat ovat upea näyteikkuna päijäthämäläisille yrityksille ja osaamiselle, toteaa Lahti2017:n myyntijohtaja Mikko Saarinen. 

Lahti2017:n kotimaisuusaste on yli 90 prosenttia ja sille on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland –merkit ensimmäisenä urheilutapahtumana.

Lisätiedot:
Lahti2017, myyntijohtaja Mikko Saarinen, 0400 431 207, mikko.saarinen@lahti2017.fi
Stopteltat, toimitusjohtaja Terttu Keskinen-Rönkkö, 0500 495 362, terttu.keskinen@stopteltat.fi
Lehtimäki Tilausajot, myyntijohtaja Sanna Lehtimäki, 040 849 1802, Sanna.Lehtimaki@lehtimakigroup.fi
Vierumäki Country Club, toimitusjohtaja Heikki Hietanen, 010 5777 200 heikki.hietanen@vierumaki.fi

 

 

#Lahti2017
FIS Nordic World Ski Championships
Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut
22.2.-5.3.2017

www.lahti2017.fi
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs