Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Outdoors Finland -mobiilisovellus on Suomen ladatuimpia vapaa-ajan sovelluksia

Lahden ammattikorkeakoulu

Outdoors Finland -mobiilisovellus on Suomen ladatuimpia vapaa-ajan sovelluksia

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2014 klo 14:03
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Virallinen Outdoors Finland -ulkoilusivusto potkii sinut ulos ja ulkoilemaan. Pyöräile, melo ja retkeile Etelä-Suomessa!

Outdoors Finland –hankkeen mobiilisovellus on saavuttanut suuren suosion eteläsuomalaisten retkeilijöiden keskuudessa. Se on ladattu jo lähes 6000 mobiliilaitteeseen ja käyttäjiltä saadut palautteet ovat olleet pääosin erittäin positiivisia. Käyttäjät kiittävät karttojen toimivuutta, informaation kattavuutta ja reittien soveltuvuutta erilaisille retkeilijöille. Suurinta kritiikkiä on tullut portaalin ja sovelluksen maantieteellisestä peitosta: hanke on rajattu viiteen Etelä-Suomen maakuntaan, Etelä-Karjala, Kymenlaakso, Häme, Päijät-Häme ja Uusimaa.

Oheisessa tiedotteessa lisää tietoa Outdoors Finland –mobiilioppaasta ja -hankkeesta ja liitteenä on myös mobiilisovelluksen tunnus.

Muuta kuvamateriaalia löytyy Outdoorsin kuvapankista osoitteista: www.flickr.com/photos/outdoors_finland/sets & https://www.flickr.com/photos/outdoors_finland/collections/72157644692043717/

Lisätietoja
Pirjo Räsänen
projektipäälliikkö
Outdoors Finland Etelä –hanke
pirjo.rasanen@lamk.fi
puh. 044 708 1242

 

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs