Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu ja Ilmakitaransoiton MM-kisat yhteistyöhön

Oulun yliopisto

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu ja Ilmakitaransoiton MM-kisat yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2015 klo 10:59
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu
Tiedote 11.3.2015

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu ja Ilmakitaransoiton MM-kisat yhteistyöhön

Maailmalla jo ilmiöksi muodostuneet Ilmakitaransoiton MM-kisat ja Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu ryhtyvät yhteistyöhön. Hankkeessa markkinoinnin opiskelijat suunnittelevat Ilmakitaransoiton MM-kisojen tulevaisuutta. Tavoitteena on muuntaa elokuulle ajoittuva huomattava mediahuomio pitkäaikaisiksi ja vakaiksi sponsorisuhteiksi.

Yhteistyö aloitetaan virallisesti Oulun kauppakorkeakoulussa keskiviikkona 11.3.2015 klo 14.15 Arina-salissa (TA 105). Tällöin Airnest Productions Oy:n Ilmakitarantuottaja Susanna Kyllönen ja markkinoinnin yksikön tutkijatohtori Ilkka Ojansivu kertovat yhteistyön yksityiskohdat Strategic Marketing Management -kurssin opiskelijoille.

Ilmakitaransoiton MM-kisat juhlivat 20-vuotistaivaltaan tulevana kesänä. Kisojen tarkoitus on edistää maailmanrauhaa. Ilmakitaransoiton ideologian mukaan sodat loppuvat, ilmastonmuutos pysähtyy ja kaikki pahat asiat katoavat, jos kaikki maailman ihmiset soittavat ilmakitaraa.

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu on kauppatieteellisen alan aidosti kansainvälinen tutkimus- ja koulutusyksikkö. Sen tutkimuksen ja opetuksen korkea laatu on tunnustettu arvostetulla AACSB akkreditoinnilla, jonka saavuttaa vain 5 % maailman kauppakorkeakouluista.

Lisätietoja:
tutkijatohtori Ilkka Ojansivu, puh. 044 3072449, ilkka.ojansivu@oulu.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs