Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali hakee teoksia vuodelle 2017

Oulun kaupunginteatteri

Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali hakee teoksia vuodelle 2017

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2016 klo 10:53
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali järjestetään ensi vuonna 1.- 5.2.2017, ja teoshaku jo 36. kerran järjestettävälle tapahtumalle on nyt käynnissä. Kyseessä on Suomen vanhin ja yksi Euroopan suurimmista festivaaleista nuorelle yleisölle. Luvassa on noin 100 lapsille ja nuorille suunnattua näytöstä ja tapahtumaa. Festivaalin vastuullinen pääjärjestäjä on Oulun kaupunginteatteri ja sen taiteellisena johtajana toimii Kari-Pekka Toivonen.

Teatterifestivaalin esitysten tyylikirjo on laaja. Ohjelmistossa nähdään vuosittain perinteisen teatterin lisäksi muun muassa tanssi- ja nukketeatteria, musikaaleja sekä sirkusta. Toivotamme tervetulleiksi niin perinteisellä näyttämöllä kuin kokeellisemmissakin tiloissa toimivat esitykset. Teos voi olla suunnattu joko koko perheelle tai määrätylle ikä- tai kohderyhmälle. Esitysten mielenkiintoisuus, monipuolisuus ja korkea taso ovat avainasemassa valintoja tehtäessä. Pidätämme oikeuden valita festivaalille teoksia myös haun ulkopuolelta.

Hakemuksessa tulee olla teostiedot, vierailun kustannusarvio, sähköinen latauslinkki, tekniset tiedot ja lavakartta. Hakemukset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen elina.terho@ouka.fi. Hakuaika festivaalille päättyy 30.4.2016.

Lisätietoja: festivaalin tuottaja Elina Terho, puh. 044 703 7113, elina.terho@ouka.fi

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs