Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Osta työtä Suomeen – ja suosittele muillekin!

Sinituote Oy

Osta työtä Suomeen – ja suosittele muillekin!

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2016 klo 10:37
Julkaisija: Sinituote Oy

Suomalaisen Työn Liiton julkaisemat laskelmat osoittavat, että jos jokainen suomalainen ostaisi kuukaudessa 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa. Laskelma perustuu Suomalaisen Työn Liiton teettämiin tutkimuksiin.Osta työtä Suomeen on suomalaisen työn puolesta lanseerattu kampanja, joka muistuttaa arkipäiväisten kulutusvalintojen vaikutuksesta Suomen työllisyyteen. Kotimaisuus on ollut myös Sinituotteella teemana koko elokuun ja kampanja on näkynyt kaupoissa tänä syksynä sinivalkoisina kampanjatuotteina ja Osta kotimaista, tue suomalaista työtä -merkein varustetuilla hyllyillä. Sinivalkoisina tuotteina ovat tänä vuonna olleet monitoimimoppi, WC-harja reunusharjalla sekä tiskiharja vaihtopäällä.
Kaikki kampanjan tuotteet löydät tästä linkistä: http://www.sinituote.fi/aineistopankki/1567Tällä viikolla suositellaan suomalaista!

Tällä viikolla starttasi Suomalaisen Työn Liiton suosittelukampanja, jossa jokaisen on mahdollisuus suositella suomalaista tuotetta kavereilleen. Suosittelu toimii Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa ja kampanjasivulla. Keskusteluun suosittelun arvoisista suomalaisista tuotteista voi osallistua sosiaalisessa mediassa hashtagein #suosittelesuomalaista #ostatyötäsuomeen, #sinivalkoinenjalanjälki.


Kampanjassa siivoustuotteita on suositeltu jo nyt esimerkiksi näin:
Sinituotteen Sini monitoimimoppi: "Nimensä mukainen; monitoiminen ja pääsee myös nurkkiin. Siivoaa joustavasti kääntyilevän vartensa vuoksi "
Sinituotteen Sini tiskiharja vaihtopäällä: "Vähemmän materiaalin käyttöä, säästöä jälkipolville"

 

Suosittelu on voimissaan

Suomalaisen Työn Liitto selvitti Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjatutkimuksessa suomalaisten suosittelutapoja. kyselyn mukaan ystäville suositellaan ylivoimaisesti eniten erilaisia ruoka-aineita. Esimerkiksi hyvää leipää ystäville oli suositellut jopa 56 % vastaajista. Siivoustuotteita oli suositellut 18 % vastaajista, saman verran kuin sisustustuotteita ja huonekaluja.

Tutkimustiedot perustuvat Suomalaisen Työn Liiton tilaamaan Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjatutkimukseen. Taloustutkimuksen tekemä kampanjatutkimus toteutettiin kesäkuussa 2016 ja siihen vastasi 1033 18–79-vuotiasta suomalaista kuluttajaa.


Lisätietoja:

Aino Määttä, varatoimitusjohtaja, p. 019 7600 213, aino.maatta@sinituote.fi
Anna Simolin, tiedottaja, p. 019 7600218, anna.simolin@sinituote.fi

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita. www.sinituote.fi

Suomalaisen Työn Liiton Sinivalkoinen jalanjälki ja Suosittele suomalaista -kampanja muistuttavat jokapäiväisten ostopäätösten vaikutuksista Suomen työllisyyteen. Sinivalkoinen jalanjälki -tunnushelpottaa suomalaisten tuotteiden löytämisessä.
www.sinivalkoinenjalanjalki.fi/suosittele-suomalaista

Seuraa meitä
Facebookissa: https://www.facebook.com/Sinituote
Twitterissä: https://twitter.com/sinituote
Instagramissa: @sinituote
Nettisivuilla: http://www.sini.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs