Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Osallistu seudullisen Ympäristöviikon julisteen valintaan

Lahden kaupunki

Osallistu seudullisen Ympäristöviikon julisteen valintaan

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2014 klo 12:23
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ympäristöviikkoa viettävien kuntien, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Lahden, Nastolan ja Sysmän peruskouluille ja lukioille suunnatun julistekilpailun yleisöäänestys on alkanut. Äänestysaikaa on toukokuun loppuun saakka, toimi siis heti!

Määräaikaan mennessä julistekilpailuun osallistuneet työt äänestysnumeroineen näet Lahden seudun ympäristöpalveluiden facebook -kuvakansiosta. Sinun ei tarvitse olla fb:n käyttäjä nähdäksesi kuvat. Ehdokkaat ovat näytteillä myös kauppakeskus Trion (Lahti) Aleksanterinkadun puoleisessa vitriinissä 25.5. asti.

Äänestää voit monella tavalla:

- Tykkää mielestäsi parhaasta julistekuvasta Lahden seudun ympäristöpalveluiden facebookissa. Tykkääminen edellyttää, että sinulla on käyttäjäprofiili fb:ssa.

- Voit antaa äänesi myös osoitteessa
www.ymparistoviikko.fi - julistekilpailu. Katso suosikkisi numero facebookista ja äänestä ympäristöviikon sivuilta löytyvällä kyselyllä.

- Tule kauppakeskus Triossa sijaitsevaan Kaupunki-Infoon äänestämään. Infon henkilökunta auttaa tarvittaessa äänestyksessä.

Voittaja valitaan tänä vuonna kaksivaiheisesti. Esiraatina toimivat kaikkien Ympäristöviikkoa viettävien kuntien asukkaat. Esiraadilta eniten ääniä saaneista kymmenestä työstä asiantuntijaraati valitsee vuoden julisteeksi painettavan voittajan. Kisan voittaja sekä ikäryhmien parhaat palkitaan kunniakirjoin ja palkinnoin.


Lisätietoa:

Lahden seudun ympäristöpalvelut
Sari Knuuti, p. 050-387 8735,
sari.knuuti@lahti.fi
www.lahti.fi

www.ymparistoviikko.fi

Liitetiedostot

Perinteistä Ympäristöviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 36, 1.-7.9.2014.
Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs