Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Öppet hus i Grundläggande konstundervisning 10-14.10.

Vaasan kaupunki

Öppet hus i Grundläggande konstundervisning 10-14.10.

Pressmeddelande.
Publicerad: 06.10.2016 kl. 13:41
Utgivare: Vaasan kaupunki

Grundläggande konstundervisning i Vasa öppnar sina dörrar andra veckan i oktober.

Under veckan kan intresserade följa med undervisningen i bildkonst, hantverk, teater, dans, cirkus och audiovisuell konst. Grundläggande konstundervisning är riktat till barn och unga i åldern 5-18 år och varje vecka går närmare 600 elever i någon av TaiKons hobbygrupper. Den som har möjlighet är välkommen att följa med undervisningen i de olika konstformerna.

Ursprungligen byggdes Kasern 11 för skarpskytte-bataljonens manskap åren 1879 till 1881. 2012 grundrenoverades den för konstundervisningen. Nu finns chansen att bekanta sig med huset som förändrades från att vara arméns hus till en byggnad med hobbyverksamhet för barn och unga. Kasern 11 / TaiKon finns på adressen Östra Kaserntorget 7-9. Veckan till ära ordnas guidning i huset onsdagen den 12.10. och torsdag den 13.10. kl. 18. Lektionstiderna finns på adressen https://www.vaasa.fi/atom/18340.

Välkommen!

Bilagor

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

www.vasa.fi

Upptäck resten av företagets pressmaterial

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs