Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Onnistumisen iloa Kuntoutuskeskus Kankaanpäästä

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Onnistumisen iloa Kuntoutuskeskus Kankaanpäästä

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2015 klo 08:15
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Kuntoutuskeskus Kankaanpää tunnetaan valtakunnallisesti vahvana kuntoutuksen osaajana, jossa asiakkaita palvelee iso joukko motivoituneita ja kokeneita kuntoutuksen ammattilaisia. Moniammatillinen yhteistyö onkin laadukkaan kuntoutuksen perusta. Tasokkaita kuntoutuspalveluja tarjotaan esimerkiksi neurologisten, tuki- ja liikuntaelin- sekä reumasairauksien hoitoon, mutta myös mielen hyvinvointiin.

– Kuntoutumista tukevat hyvä ilmapiiri ja voimaannuttavat kohtaamiset muiden asiakkaiden kanssa, kertoo fysioterapeutti Seija Noppari. – Meillä asiakkaan hyvinvointi nähdään monipuolisena kokonaisuutena. Toimin itse myös uro- ja seksuaaliterapeuttina, ja olen siten puolesta tukemassa yksilöiden ja parien hyvinvointia monilla elämän osa-alueilla.

Uudet elämykset ja innostavat kohtaamiset antavat voimaa arkeen.

Kuntoutukseen haetaan usein esimerkiksi Kelan kautta, mutta myös itse maksavien asiakkaiden määrä on kasvanut. Itse maksavalle asiakkaalle toteutetaan yksilöllinen, moniammatilliseen osaamiseen perustuva kuntoutuskokonaisuus omien tarpeiden mukaan.

Virkistymään voi toki tulla myös ilman kuntoutustarvetta. Monipuoliset liikunta-, hemmottelu-, hotelli- ja ravintolapalvelut räätälöityvät onnistuneiksi kokonaisuuksiksi niin yksilöille kuin isoille porukoillekin.

Kuntoutuskeskus Kankaanpään valttina on mahdollisuus palvella hyvin monenlaisia asiakkaita aina vaativasta kuntoutuksesta lähtien. – Meillä asiakas voi olla juuri sellainen kuin on, ja kaikki pystyvät osallistumaan aktiviteetteihin mahdollisista rajoitteista huolimatta, korostaa Noppari. Teksti: Editori.fi

Yhteydenotot: Kuntoutuskeskus Kankaanpää, puh. 02 57 333

 

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 040 561 7703 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs