Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » OnniBus.com ajaa Helsingistä Rukalle kolme kertaa viikossa

Ruka-Kuusamo Matkailu

OnniBus.com ajaa Helsingistä Rukalle kolme kertaa viikossa

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2015 klo 15:12
Julkaisija: Ruka-Kuusamo Matkailu

OnniBus.com ajaa Helsingistä Rukalle kolme kertaa viikossa

Yhteydet Kuusamoon ja Rukalle paranevat merkittävästi, kun OnniBus.com avaa uuden yhteyden Helsingistä Mikkelin, Kuopion ja Kajaanin kautta Rukalle. Erittäin edullisista hinnoista tunnetun OnniBussin ensimmäinen vuoro Rukalle ajetaan sunnuntaina 3. tammikuuta. Halvimmillaan yhdensuuntaisen matkan saa yhdellä eurolla.  

– Hiihtobussireitit ovat mielenkiintoinen kokeilu, jonka menestykseen uskomme vahvasti. Suomesta on puuttunut edullinen, laadukas ja vaihdoton yhteys pohjoisen keskuksiin. Nyt ei hiihtoreissu kaadu ainakaan matkabudjettiin, sanoo suomalaisen, kaukoliikenteeseen erikoistuneen linja-autoyhtiön toimitusjohtaja Pekka Möttö.  

OnniBus.comin F5 Ski -linja liikennöi Helsingistä Rukalle keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin huhtikuun 9. päivään saakka. Lähtö tapahtuu Helsingistä on klo 23.30 ja Rukalle saavutaan seuraavana aamuna klo 10.45.  Paluukyyti lähtee Rukalta maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 12.15 ja takaisin Helsingissä ollaan klo 23.40. 

Uutta F5 Ski -hiihtoreittiä Helsingistä Rukalla liikennöidään OnniBus.com olemassa olevalla bussikalustolla. Reitin aikataulurakenne poikkeaa normaalista pikavuoroverkostosta siten, että matkan varrella pidetään kaksi pidempää taukoa asiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi. OnniBus.comin punakylkisissä kaksikerroslinja-autoissa on 89 matkustajapaikkaa, langaton ja maksuton Internet-yhteys, säädettävät nahkaiset istuimet, ilmastointi, istuinkohtaiset pistokepaikat sekä WC.

Rukalla iloitaan uudesta yhteydestä, joka parantaa hiihtokeskuksen saavutettavuutta merkittävästi.

– Varsin edullinen bussimatka houkuttelee varmasti nuorisoa sekä perheitä. Tämä on tervetullut matkustusvaihtoehto nykyisten rinnalle, iloitsee Ruka-Kuusamo Matkailun toimitusjohtaja Mats Lindfors.

Rukalla juhlistetaan uutta yhteyttä tammikuussa poikkeuksellisen edullisilla hissilippu- ja majoitustarjouksilla: esimerkiksi mökin saa kahdeksi vuorokaudeksi sadalla eurolla. Suora linja-autoyhteys mahdollistaa entistä vaivattomamman tavan osallistua myös vaikka tammikuun lopussa pelattavaan Rukan pipolätkäturnaukseen, kuten muihinkin Rukan talvikauden tapahtumiin.

– Nyt kannattaa ryhtyä suunnittelemaan myös hiihtolomia. Rukalle ei tätä helpommin ja edullisemmin pääse, tietää toimitusjohtaja Lindfors.   

Lisätietoja: 

Ruka-Kuusamo Matkailu, Mats Lindfors, toimitusjohtaja, puh. 0400 747 356, mats.lindfors@rukakuusamo.fi

www.ruka.fi  www.ruka.fi/lumiloma  www.ruka.fi/tapahtumat

Kuvapankki

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n perustivat alueen suurimmat matkailutoimijat ja Kuusamon kaupunki vuonna 2002. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää Ruka-Kuusamon matkailualueella toimivien yritysten toimintaympäristöä ja lisätä alueen kansainvälistä ja kansallista vetovoimaisuutta. Lisäksi tehtävänä on kasvattaa matkailusta saatavaa tuloa ja työllisyyttä siten, että matkailuyritysten edut otetaan huomioon kestävällä tavalla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs