Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Omien roskien kerääminen kuuluu vastuulliseen Vapun viettoon

Sinituote Oy

Omien roskien kerääminen kuuluu vastuulliseen Vapun viettoon

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2015 klo 10:47
Julkaisija: Sinituote Oy

Vappua voi juhlia siististi

Vappupiknik järjestetään perinteisesti puistoon tai luonnon helmaan, jonne roskat eivät kuulu.

Varaa mukaan tarpeeksi roskapusseja tai vaikka koko rulla kantokahvallisia jätesäkkejä, jotta saat kuljetettua takaisin kaiken, minkä olet tuonut mukanasi. Näin kaikilla on hauskaa myös Vapun jälkeisenä aamuna. Muista myös kestävät suojakäsineet roskia kerätessäsi. Ne paitsi suojaavat lialta ja bakteereilta, mutta myös parantavat otepitoa siivotessasi.

Vappuhulinassa saattaa syntyä sotkua myös sisätiloihin. Lattialle roiskahtaneet simatahrat saa siivottua helposti Monitoimimoppiin kiinnitetyllä Mikrokuitumopilla, jolla saa puhdasta jälkeä jopa pelkällä vedellä. Pöytien pyyhkäisyyn sopii Mikrokuituliina. Kuivalla liinalla voi puhdistaa myös mahdollset wappujuhlinnan tuhrut ylioppilaslakista.

 

Lisätietoa:
Tommi Pätynen, Verkkoviestinnän asiantuntija, p. 019 7600 218, tommi.patynen@sinituote.fi

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Seuraa meitä
Facebookissa: https://www.facebook.com/Sinituote
Twitterissä: https://twitter.com/sinituote
Nettisivuilla: http://www.sini.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs