Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Oma Lahti -illoissa kaupunkilaiset haastetaan miettimään Lahden tulevaisuutta

Lahden kaupunki

Oma Lahti -illoissa kaupunkilaiset haastetaan miettimään Lahden tulevaisuutta

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2014 klo 17:24
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin maankäytön kaupunkisuunnittelu järjestää neljä Oma Lahti -iltaa yhteistyössä Lahden ammattikorkeakoulun kanssa. Eri puolille kaupunkia sijoittuvissa tilaisuuksissa kaupunkilaisilla on mahdollisuus ideoida yhdessä Lahden tulevaisuutta. Erityisiä teemoja illoissa ovat lähipalvelut ja liikkuminen.

Oma Lahti -illat ovat uudenlainen konsepti, jonka toteuttamisessa on tärkeä rooli Lahden ammattikorkeakoulun palvelumuotoiluasiantuntijoilla ja opiskelijoilla. Tavoitteena on, että osallistuminen on vaivatonta ja tulokset helposti hyödynnettävissä jatkokäyttöä varten.

Oma Lahti -illat toimivat avointen ovien periaatteella. Tilaisuudet järjestetään maalis-huhtikuussa tiistaisin klo 17.00–20.00. Jokainen voi saapua niihin oman aikataulunsa mukaan ja viipyä haluamansa ajan.

 

Tiistai 11.03. Kärpäsen koulu

klo 17–20 Kasakkamäentie 1 (ruokala)

Tiistai 18.03. Mukkulan yläkoulu

klo 17–20 Tuhtokatu 2 (ruokala)

Tiistai 25.03. Renkomäen koulu

klo 17–20 Orimattilankatu 93 (ruokala)

Tiistai 01.04. Länsiharjun koulu

klo 17–20 Helsingintie 52 (ruokala)

Oma Lahti -illoissa saatavia kommentteja hyödynnetään yleiskaavaluonnoksessa, joka valmistuu vuoden 2014 lopussa. Yleiskaavan avulla pyritään hahmottamaan, miten kaupunki toimii kokonaisuutena.

“Kaupunkilaiset ovat oman asuinympäristönsä asiantuntijoita. Toivommekin, että mahdollisimman moni lahtelainen innostuisi tulemaan tapahtumiin kertomaan näkemyksensä esimerkiksi siitä, miten lähipalvelut pitäisi järjestää tulevaisuuden tiukassa taloustilanteessa”, kommentoi Lahden kaupungin yleiskaava-arkkitehti Johanna Palomäki.

 

Lisätietoja:

yleiskaava-arkkitehti Johanna Palomäki, p. 050 518 4445, johanna.palomaki@lahti.fi

vuorovaikutussuunnittelija Henrik Saari, p. 044 416 3820, henrik.saari@lahti.fi

palvelumuotoilun asiantuntija Sami Makkula, p. 044 708 0102, sami.makkula@lamk.fi

www.lahti.fi/kaavoitus


 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs