Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » OlutHuoneiden syys-lokakuun pienpanimo-olut: Malmgård Emmer IPA 6,2 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden syys-lokakuun pienpanimo-olut: Malmgård Emmer IPA 6,2 %

Tiedote.
Julkaistu: 17.09.2014 klo 10:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneen syys-lokakuussa tarjottava pienpanimo-olut on kullankeltainen, täyteläinen ja monipuolisesti humaloitu India Pale Ale, josta löytyy sitrusmaista hedelmäisyyttä, kipakkaa katkeruutta ja havun aromeja.

OlutHuoneiden syyskuusta lokakuun loppuun asti tarjottava pienpanimo-olut on amerikkalaisittain humaloitu IPA, jossa on reilusti katkeruutta ja monimuotoista luonnetta. Malmgårdin omasta pellosta saatu emmervehnä tuo oluen mallasrunkoon miellyttävää täyteläisyyttä sekä pyöreyttä.

Kantavierrevahvuus 14 %
Katkeruus: 77 EBU
Väri: noin 15 EBC

Raaka-aineet:Malmgårdin lähdevesi, pilsner- ja karamellimaltaat, emmervehnä, Columbus-, Cascade- ja Citra -humalat, pintahiiva.

Aidosti käsityönä oluensa valmistava, itäisellä Uudellamaalla toimiva Malmgårdin Panimo on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn ja viljatuotteiden jalostamiseen. Panimon tuotteiden valmistamisessa hyödynnetään oman pellon viljaa sekä Malmgårdin kartanon mailta löytyvän lähteen raikasta vettä. Näin syntyy lisäaineettomia ja suodattamattomia oluita laatujuotavia arvostaville.

Malmgård Emmer IPA on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa syys-lokakuussa 2014 0,5 litran tuopeista hintaan 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Ølhus Helsinki, Ølhus Stockholm, Ølhus Oslo, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kylä).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs