Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » OlutHuoneiden marraskuun hanaolut: BEAVERTOWN NECK OIL 4,3 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden marraskuun hanaolut: BEAVERTOWN NECK OIL 4,3 %

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2014 klo 01:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Kauniin oljenkeltainen session IPA, jossa on mahtavasti hedelmäisyyttä ja katkeruutta. Maltillinen alkoholiprosentti mahdollistaa pitemmätkin maistelusessiot, ja olut maistuukin varmasti kaikille uusia, korkeatasoisia oluita arvostaville.

Bittiläisten hanaoluiden laatutuotteisiin lukeutuva juotava on vauhdikkaasti brittiläisten pienpanimoiden kärkikahinoihin nousevan Beavertownin tuotantoa. Lokakuussa Suomen ensi-iltansa saanut Neck Oil kannattaakin käydä kokemassa marraskuussa, kun se esittäytyy OlutHuoneiden kuukauden hanaoluena.

Neck Oil on panimon määritelmän mukaan session IPA, eli makunsa puolesta siitä löytyvät kaikki vahvemman IPA:n tyypilliset hedelmäiset ja katkerat ominaisuudet, mutta alkoholipitoisuus on pidetty maltillisena pidempiäkin sessioita ajatellen. Oljenkeltainen Neck Oil on katkeroitu Magnumilla ja aromeista vastaavat amerikkalaiset Simcoe- ja Amarillo-humalajikkeet. Neck Oilin kypsän sitrusmaiset ja mäntyiset katkerot pistävät pään kallistumaan uuteen kulaukseen yhä uudelleen niin, että niskanikamat saavat kaipaamaansa liikuntaa.

Beavertownin panimo perustettiin vuonna 2011 Lontoon De Beauvoirin kaupunginosaan, jonka nimi taipuu Cockneyn murteella Beavertowniksi. Alun perin Duke's Brew & Que -ravintolan keittiössä toiminut panimolaitteisto sai väistyä isompien tieltä viime vuonna ja edessä oli muutto Itä-Lontooseen. Muutamia Beavertownin moderneja, korkealaatuisia, amerikkalaisista alan pioneereista vaikutteita saaneita oluita on ollut tarjolla Suomessakin menneen vuoden kuluessa ja Neck Oil istuu hienosti näiden laatujuotavien jatkumoon.

Beavertown Neck Oil on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa marraskuun ajan 0,4 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,40 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Ølhus Helsinki, Ølhus Stockholm, Ølhus Oslo, Ølhus København, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kylä).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs