Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Nuorten maailmanmestari kaatoi Tuomisen

Suomen Karateliitto Ry

Nuorten maailmanmestari kaatoi Tuomisen

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2016 klo 17:38
Julkaisija: Suomen Karateliitto Ry

Karaten Nuorten EM-kisojen päätöspäivänä ottelua käytiin alle 21-vuotiaiden sarjoissa ja ensimmäisenä vuorossa oli alle 75 kg sarjassa kilpaileva Aaro Tuominen. Vastus oli kovin mahdollinen, viime vuoden Nuorten MM-ykkönen Gabor Harspatik Unkarista.

Ottelu oli vauhdikas ja tasainen, ja molemmat ottelijat hakivat aktiivisesti pistesuorituksia.

Tuomisen harmiksi ensimmäinen piste meni Harspatikelle ja Tuominen ei vimmatuista yrityksistä huolimatta saanut liukkaasti alta liikkuvaa unkarilaista enää iskuetäisyydelle, vaan joutui antautumaan pistein 2-0.

Unkarilainen eteni vielä kierroksen mutta hävisi kuitenkin ottelunsa finaalipaikasta sarjan voittajalle Italian Michele Martinalle tuomariäänestyksellä. Näin Tuomisen tie näissä kisoissa päättyi tähän ja unkarilainen saavutti keräilyjen päätteeksi pronssia.

 

Heiskanen putosi yhden voiton jälkeen

Pyry Heiskanen sarjassa -84 kg aloitti urakkansa hyvin, voittaen Ruotsin Victor Bullin 7-5.

Seuraavassa ottelussaan Heiskanen kärsi niukan tappion Espanjan Daniel Borge Gomezille luvuin 1-0.

Espanjalainen putosi kuitenkin yllättäen seuraavalla kierroksella, ja näin myös Heiskasen haaveet mahdollisesta keräilyottelusta jäivät tähän.

 

Turkki selvä ykkönen

Karaten Nuorten EM-kisojen selvä mitalirohmu oli Turkki, joka kisoissa saavutti peräti 20 mitalia ja kymmenellä kultamitalilla jätti toiseksi parhaaksi yltänyt Ranskan 12 mitaliin.

Suomen kohtalo näissä kisoissa oli tyytyminen Miska Salosen 7. sijaan kadettien -63 kg sarjassa.

Parhaaksi Pohjoismaaksi nousi Tanska, joka kolmella hopealla ja yhdellä pronssimitalilla ylsi 14. sijalle mitalitaulukossa.

 

Lisätietoa ja tuloksia löytyvät linkistä:

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=69#a_eventhead

 

Suomen karateliitto edustaa suomalaisia karateseuroja yli tyylisuuntarajojen. Liitossa on tällä hetkellä yli sata jäsenseuraa.

Karateliiton tarkoitus on "edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa."

Suomen karateliitto edustaa suomalaista karatea maailmanlaajuisissa karaten katto-organisaatioissa kuten Maailman karateliitto (WKF) ja Euroopan karateliitto (EKF).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs