Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Nuorten Areena Eetunaukiolla Porissa 7.6.2014

Suomen Lions-liitto ry

Nuorten Areena Eetunaukiolla Porissa 7.6.2014

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2014 klo 09:03
Julkaisija: Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry järjestää yhdessä MTV3:n kanssa Nuorten  Areena –tapahtuman Porin Eetunaukiolla lauantaina 7.6.2014 kello 10.00–12.00.

Tapahtuman teemana on Nuorten paremman elämän puolesta – Elämisentaitoja.

Ohjelmassa esiintyy mm. SKEBA-skabassa valittu Suomen paras nuorisobändi, jaetaan perjantaina ajetun mopoautojen taitoajokisan palkinnot sekä kuullaan paneelikeskustelu nuorten turvallisen elämän puolesta.

Tapahtuman avaa kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.

Panelisteina ovat mm. kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola, Sami ”selviytyjä” Isoniemi ja nuori urheilija Anna Everi.

Juontajana toimii tv-toimittaja Kirsi Alm-Siira.

Eetunaukiolla myös useat yritykset ja yhteisöt esittelevät toimintaansa. Paikalla on mm. tunnetun porilaisen kilpa-autoilijan Matti Alamäen Rally Cross –simulaattori.

 

Paikalle on vapaa pääsy.

 

Lisätietoja antaa Pertti Harju 050 546 5660

pertti.harju@lions.fi

 

Lions-klubit  palvelevat

Lions-järjestön jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä yhtä hyvin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Lions-järjestön motto on: Me palvelemme. Palvelu tapahtuu paikallisten Lions-klubien kautta. Jäseniä järjestössä on lähes 1,4 miljoonaa 208 maassa. Suomessa jäseniä on yli 25.000. Naisia heistä on runsaat 4.000 eli 16%.

Lions-klubien tärkein kiinnostuksen kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Palvelun kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit, kunnalliset ja yksityiset vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset ja lasten liikuntaharrastukset.

Paikallisen auttamisen lisäksi klubit osallistuvat myös kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin, mm. suurkatastrofikeräyksiin.

Lionsjärjestö ei pyri korvaamaan yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät hoitamatta julkisin varoin. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Myös lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn on kehitetty useita eri palveluja, joita klubit toteuttavat kotiseuduillaan yhteistyössä eri oppilaitosten kanssa.

Palvelun lisäksi klubit auttavat myös taloudellisesti. Varat kerätään avustuskohteisiin järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Keräysten tuotto menee lyhentämättömänä avustuskohteisiin. Vuonna 2007 Financial Timesin tekemän tutkimuksen mukaan Lions Clubs International Federation (LCIF) arvioitiinkin sen vuoksi maailman luotettavimmaksi vapaaehtoisjärjestöksi.

Lisätietoja:

Maarit Kuikka

Pääsihteeri

Suomen Lions-liitto ry

maarit.kuikka@lions.fi

(09) 565 59510

040 580 2494

www.lions.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs