Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Nikke tulee 8-salille

Lahden kaupunki

Nikke tulee 8-salille

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2015 klo 09:34
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nikke Ankara esiintyy Nuorisokeskuksessa Lahdessa perjantaina 20.11. kello 18–21 järjestettävässä 8-sali Rap vol. 6 -tapahtumassa. Luvassa on uunituoretta musiikkia lahtelaisräppärin samana päivänä julkaistavalta Nikke tulee kotiin -debyyttialbumilta.

Ennen Nikke Ankaraa lavalle nousevat itsenäisenä artistina viime vuosina julkaisuja tehnyt Dilemma ja sinkut Vuoristorataa sekä Rakkaudesta lajiin julkaisut Evelina. Nuorille suunnattu ilmaistapahtuma on päihteetön ja sen ikäraja on 12 vuotta. Mukaan mahtuu 400 nuorta.

Keikkailtaan liittyy myös tapahtuman järjestäjän, Lahden kaupungin nuorisopalveluiden, Instagramissa pyörivä Bongaa juliste -kuvakilpailu. Kilpailun voittaja pääsee yhden ystävänsä kanssa tapaamaan illan pääesiintyjää 8-salin backstagelle.

Lisätietoja

Piia Kojola
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 559 4124
piia.kojola@lahti.fi
www.nuorilahti.net/nuorisokeskus

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs