Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Näytönpaikkoja nuorille teatterin ja musiikin harrastajille

Lahden kaupunki

Näytönpaikkoja nuorille teatterin ja musiikin harrastajille

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 13:02
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kevään aikana järjestettävät kulttuuritapahtumat tarjoavat päijäthämäläisille nuorille mahdollisuuden esiintyä ja näyttää kykynsä joko teatterin tai musiikin saralla.

Nuoret pääsevät esiintymään seutukunnalliseen SoundX16-bändikatselmuksen alkukarsintaan ja esittävän taiteen Nuori Kulttuuri TEATRIS -aluetapahtumaan ilmoittautumalla mukaan 21.2. mennessä. Ilmoittautumisohjeet ovat osoitteessa www.nuori-x.net.

Bändikatselmuksen alkukarsinta käydään 12.3. Tapahtumassa valitaan esiintyjät 14.5. järjestettävään finaaliin. TEATRIS-aluetapahtumassa 19.3. puolestaan valitaan maakunnan edustajat valtakunnalliseen tapahtumaan, joka järjestetään 27.–29.5. Vaasassa.

8-salilla Lahdessa järjestettävät SoundX16-bändikatselmus ja Nuori Kulttuuri TEATRIS -aluetapahtuma ovat sekä esiintyjille että yleisölle maksuttomia. Järjestelyistä vastaavat Lahden, Orimattilan, Heinolan, Asikkalan ja Hollolan nuorisopalvelut.

Lisätietoja

Piia Kojola
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 559 4124
piia.kojola@lahti.fi
SoundX16 omat sivut
Nuori Kulttuuri TEATRIS -aluetapahtuman oman sivut

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs