Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Musiikkiteatteri Palatsi: LEHDISTÖTIEDOTE

Suomen Musiikkiteatteri

Musiikkiteatteri Palatsi: LEHDISTÖTIEDOTE

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2015 klo 14:30
Julkaisija: Suomen Musiikkiteatteri

 
 
 
 
PALATSITEATTERIN LEHDISTÖTIEDOTE / JULKAISUVAPAA TO 26.3 klo 13.00
 
 
Esittelemme syksyn 2015 uudet ensi-illat:
 
YSÄRISTÄ JYSÄRI,  ENSI-ILTA 11.9.2015
Nimensä mukaisesti nyt jysähtää 90-luku, josta monelle jäi krapula!
Aikakoneen Sanin ja Movetronin Päivin ideoima hulvattoman hauska pläjäys, joka on täynnä värikkäitä tyyppejä, ja vauhdikasta Ysäri-musaa. Kasinotalouden aikakausi päättyy, Lama iskee, NL hajoaa, Pankkikriisi, Suomi devalvoi, Ahtisaari voittaa Rehnin Tuttu Juttu – shown avulla, MM-jääkiekossa kultaa, Suomi liittyy EU:iin, Dolly-lammas kloonataan, Jyrki, Metsolat, Tuttu Juttu, HPR ja Hyvät Herrat rulettaa, Matti Nykäsestä laulaja, Seppo Räty voittaa monta mitalia ja julistaa: ”Saksa on paska maa!”, Riitta Väisänen Kymppitonnin juontajana koko vuosikymmenen.
Ysäristä Jysäri paljastaa riemukkaasti asioiden ”oikean laidan” politiikasta, urheilusta, musiikista ja julkkiksista; Kuka teki mitä? Ketkä oli missä? Mitä tapahtui milloin?
 

ROOLEISSA: SANI AARTELA, PÄIVI LEPISTÖ, MINNA KIVELÄ, ARI MYLLYSELKÄ, MIRO HONKANEN VIERAILIJOINA mm: RESSU REDFORD, NEON 2:N JUSSI, SUURLÄHETTILÄIDEN JUSSU, CAT CAT, WALDO ja useita muita Ysäri-tähtiä…

 
BEATLES – LET IT BE, ENSI-ILTA 9.10.2015
Esitys kertoo kaikkien aikojen suurimmasta rock-yhtyeestä. 1960-luvun alussa neljä liverpoolilaisnuorukaista perustivat yhtyeen, josta tuli ilmiö. Beatles on ohjannut popmusiikin uusille urille, toiminut suunnannäyttäjänä ja asenteenmuokkaajana. Yhtye toimi myös yhdistäjänä, se levitti
musiikillaan rakkauden ja huolenpidon sanomaa. Siitä tuli ikoni, jota ilman ei voi ymmärtää rockmusiikin kehitystä. Kaikkien aikojen suurin yhtye The Beatles kokee jälleentulemisensa Palatsissa, aivan uuden esityksen myötä. Show tuo lavalle huikeat esiintyjät, jotka paitsi esittävät Johnia, Paulia, Georgea ja Ringoa, myös soittavat kaikki kappaleet itse kovalla ammattitaidolla.
 PÄÄOSISSA: MIRO HONKANEN, DIMITRI KEISKI, JUSSI OJANEN, SIMO STENMAN JA ARI MYLLYSELKÄ.
 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: petri.lairikko@palatsiteatteri.fi

Kuvia ladattavissa sivuiltamme: www.palatsiteatteri.fi

 

Musiikkiteatteri Palatsi
Kauppakatu 10, 33210 TRE


 

Liitetiedostot

Musiikkiteatteri Palatsi, Kauppakatu 10, Tampere

Myynti 0600 550 108, myynti@palatsiteatteri.fi,
Ryhmämyynti 0600 550 109, ryhmamyynti@palatsiteatteri.fi,
Puhelut (1,96/min+pvm)
Asiakasrekisteri: Musiikkiteatteri Palatsin asiakasrekisteri
http://www.palatsiteatteri.fi/

Musiikkiteatteri Palatsi on Suomen suurin musiikki- ja ravintolateatteri. Palatsi tuottaa vuodessa neljä omaa musikaalia. Teatteri toimii yhdessä maan kauneimmista teatterisaleista, jossa on aitoa vanhan ajan glamouria. Rakennus edustaa wieniläisjugendia ja se on valmistunut vuonna 1901. Ennen esitystä voi nauttia illallisen ja juomatarjoilu pelaa myös esityksen aikana. Palatsilla voi myös järjestää juhlia, seminaareja ja yksityistilaisuuksia.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs