Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Music Caféssa tarjoillaan soul & bluesia

Lahden kaupunki

Music Caféssa tarjoillaan soul & bluesia

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2015 klo 10:08
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden monikulttuurikeskus Multi-Cultin Music Caféssa tarjoillaan soul & bluesia suurella sydämellä sunnuntaina 15. marraskuuta kello 14.00 alkaen.

Tällä kertaa elävän musiikin kahvilailtapäivässä Päijänteenkatu 1:ssä esiintyvät Suomen paras duo -kilpailun semifinaaliin edenneet Oona ja Alina. Lahtelaislähtöinen naisduo esittää akustisia versioita muun muassa Duffyn, Adelen ja Ed Sheeranin kappaleista. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Multi-Cultissa on syksyn aikana järjestetty sarja elävän musiinkin kahvilailtapäiviä osana monikulttuurikeskuksen 20-vuotisjuhlakautta. Neljäs ja tällä erää viimeinen Music Café järjestetään joulukuussa.

Lahden nuorisopalveluiden osana toimiva Multi-Culti on kaikille avoin kansalais- ja vapaaehtoistoiminnankeskus, jonka tavoitteena on erilaisten ihmisten yhteisen tekemisen avulla rakentaa yhdenvertaista, moninaisuutta arvostavaa Päijät-Hämettä.

Lisätietoja

Irene Lüders
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Multi-Culti
p. 050 518 4499
irene.luders@lahti.fi
www.nuorilahti.net/multi-culti

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs