Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Monikulttuurisuustapahtuma Winter Bazaar Around the World Kulttuuritalo Grandissa 23.11

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Monikulttuurisuustapahtuma Winter Bazaar Around the World Kulttuuritalo Grandissa 23.11

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2014 klo 10:49
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Toista kertaa järjestettävä Winter Bazaar Around the World -tapahtuma pidetään Kulttuuritalo Grandissa 23.11 klo 11-16. Ohjelmassa on makuja, tuoksuja ja musiikkia, tarjolla on todellinen elämys kaikille aisteille. Tapahtuma tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea eri kultturiperinteitä ja se toimii myös kohtaamispaikkana eri kulttuureille ja kansalaisuuksille.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä eri järjestöjen ja tahojen kanssa: Multicultural Association of Porvoo (MAP), Borgå Folkakademi (AKAN), Kulturhuset Grand, Luckanin FIKA- projekti ja Unginfo-projekti, Porvoon burmalainen yhdistys, Porvoon Punainen risti, Porvoon kaupungin nuorisotoimi ja Vox Populi Finland Oy. Tapahtuman ovat järjestäneet HAAGA-HELIAn Porvoo Campuksen opiskelijat.

Winter bazaar -tapahtuma pohjautuu basaari-ideaan. Talvimyyjäiset tarjovat paikan, jossa myydä käsitöitä, ruokaa tai muuta tavaraa. Samalla yleisö pääsee nauttimaan kansainvälisistä makupaloista, kulttuurista ja muusiikista ympäri maailmaa. Etukäteen varatut pöydät jaetaan kahteen kategoriaan; ruoka-osasto ja käsityöosasto. Päivän aikana Grandin lavalla esiintyy myös tanssiryhmiä ja muusiikkoja.

Keskeisenä osana tätä monikulttuurista tapahtumaa on multi-sensori teltta. Teltta pystytetään Grandin tiloihin ja siellä esitellään tuoksujen, makujen ja musiikin avulla venäläistä talvikulttuuria. Astu sisään ja olet kuin Venäjällä!

Kulttuuritalo Grand sijaitsee Porvoossa Piispankadulla 28 torin ja linja-autoaseman vieressä. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Lisätiedot ja pöytävaraukset:
liselott.sundback@luckan.fi tai puhelimitse 050 521 0093. Hinta 10 €/pöytä
https://www.facebook.com/groups/winterbazaarporvoo/
https://www.dropbox.com/s/36p49s62l84pwjv/grandbazaarposterB.png?dl=0

 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs