Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Minecraft-turnaus Heurekassa 9.11.

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Minecraft-turnaus Heurekassa 9.11.

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2014 klo 08:52
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

MINECRAFT-TURNAUS HEUREKASSA 9.11.

Tiedekeskus Heureka julkistaa uuden Maan alla -näyttelyn yhteydessä kaikille avoimen Minecraft-kilpailun, joka huipentuu Heurekassa järjestettävään Minecraft-turnaukseen 9.11.

Minecraft on verkkopeli, jossa pelaajan on mahdollista luoda erilaisia rakennelmia kuutioiden avulla suuressa kolmiulotteisessa maailmassa. Peliä pelaavat erityisesti lapset ja teinit. Pelin alkuaikoina kuutiosta tehtiin lähinnä rakennelmia hirviöitä vastaan, mutta Minecraft kehittyi pian luovaksi ja monimuotoiseksi peliksi, jossa pelaaja työskentelevät nykyään yhdessä luoden mm. uusia rakennelmia, koneita ja virtuaaliyhteisöjä. Nykyään pelin on hankkinut jo liki 17 miljoonaa ihmistä.

Heurekan Minecraft-kilpailuun osallistutaan rakentamalla Minecraft-rakennelma, joka voi olla jokin kohde tai rakennus, mutta myös tiedesisältöinen toiminto. Kilpailutöitä voi myös tehdä Heurekassa sunnuntaina 9.11. kello 10-17, jolloin Minecraftiä voi pelata Heurekan auditoriossa jättikankaalle tykitettynä, omalla tietokoneella tai iPadilla tapahtumaa varten luodulla yhteisellä serverillä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, Heurekan näyttelyihin tarvitaan pääsylippu.

Lisätietoja kilpailusta ja tapahtumasta:

http://www.heureka.fi/fi/tapahtumat

Tapahtumapäällikkö Paula Havaste, paula.havaste@heureka.fi, puh. 040 9015 375.

Liitetiedostot

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin noin 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs