Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Mielensäpahoittaja luo Lahden MM-kisavieraille perinteisen tyylin hiihtotunnelmaa

Lahti 2017

Mielensäpahoittaja luo Lahden MM-kisavieraille perinteisen tyylin hiihtotunnelmaa

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2016 klo 11:27
Julkaisija: Lahti 2017

”Kyllä on maastohiihto maailman tärkein turha asia. Salpausselällä minä olen aina katsonut viimeisen mutkan laskemisen. Tullaanko siihen hulluna kuin Kamikaze-lentäjä, joka tarkoittaa että hyvänä päivänä voittaa, mutta useammin löytää itsensä pusikosta. Vai hipsutellaanko siihen pelokkaasti? Voittaja ei epäröi, voittaja tuntee taitojensa ja riskin suhteen. Tämä on yhdistänyt Saaris-Veliä, Äiteen Siiriä, Mietaan Jussia, Kirvesniemen Harria, Dählien Björniä, Matikais-Marjoa ja Jauhojärven Samia.”

Suomalaisten rakastama Mielensäpahoittaja-hahmo saa oman ohjelmallisen katsomonsa ensi vuoden pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisoihin Lahteen. Mielensäpahoittajan kisakatsomo löytyy metsän siimeksestä, Teivaan kentältä läheltä Urheilukeskusta. Se tarjoaa perinteisen tyylin hiihtotunnelmaa: mustikkakeittoa, nuotiokahvit, väliaikataulut ja legendaarisia vieraita. Itse Mielensäpahoittaja on paikalla kertomassa kuinka voitto ja tappio täytyy osata kantaa. 

Kyseessä on Lahden MM-kisojen ensimmäinen tuotteistettu ja ohjelmallinen metsäkatsomo, joka osaltaan vastaa kisakävijöiltä tulleisiin toiveisiin.

- Halu seurata hiihtokisoja metsän keskellä on noussut vahvasti esiin yleisölle tekemissämme tutkimuksissa. Metsäkatsomojen määrää ja niiden palveluja tullaankin lisäämään ensi vuoden MM-kisoihin. Mielensäpahoittajan kisakatsomo tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea MM-kisat, kun hiihdon seuraamiseen yhdistyy nostalginen ja humoristinen tunnelma, kertoo Lahti2017:n myyntijohtaja Mikko Saarinen.

Mielensäpahoittajan katsomoon on tarjolla neljä erilaista kahden päivän lippupakettia: Naisten ja miesten hommia (24.-25.2.), Perinteinen kova paketti (28.2.-1.3.), Yhteispeliä ja talkoohommia (2.-3.3.) sekä hiihdon kuninkuusmatkat sisältävä Paras matka on pitkä (4.-5.3.). Kahden päivän lippupakettien hinnat ovat ajankohdasta riippuen 82,50 euroa (sis. toimituskulut) tai 88,50 euroa (sis. toimituskulut). Lippupaketit sisältävät pääsyn myös mäkikisoihin ja oheisohjelmiin. Yksittäisten kisapäivien liput tulevat myyntiin syksyllä, mikäli Mielensäpahoittajan katsomossa on tilaa.

Mielensäpahoittajan hiihtokirja virittää hiihtokansan MM-tunnelmaan

“Hiihtäjän tarkoitus on mennä metsään. Ja metsästäkin eteenpäin, järven jäille, vieraille maille. Metsästä palatessaan hänellä on oltava jotain tarpeellista mukanaan. Karhu, emäntä, uusia tietoja ja taitoja, mausteita taikka harvinaisesta turkiksesta tehty hattu. Kilpahiihdossa metsään menneen hiihtäjän pitää tulla takaisin kultamitalin kanssa. Vähintään on tehtävä talven paras hiihto.”

Suomalainen hiihto- ja lukukansa pääsee virittäytymään kisatunnelmaan Tuomas Kyrön kirjoittaman Mielensäpahoittajan hiihtokirjan avulla. Mielensäpahoittaja kertoo totuuden urheilusankareistamme, vapaasta ja perinteisestä sekä oikeasta voitelusta. Marraskuussa ilmestyvä hiihtokirja jaetaan jokaiselle Mielensäpahoittaja-katsomoon lipun ostaneelle tapahtumassa ja se tulee myös yleiseen myyntiin.

Mielensäpahoittajan lippupaketit ovat myynnissä: www.lahti2017.fi/liput


Lisätiedot:
Lahti2017, myyntijohtaja Mikko Saarinen, 0400 431 207, mikko.saarinen@lahti2017.fi
Mielensäpahoittaja Oy, Antti Nousimaa, 040 5155612, antti.nousimaa@mielensapahoittaja.fi

 

#Lahti2017
FIS Nordic World Ski Championships
Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut
22.2.-5.3.2017

www.lahti2017.fi
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs