Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Megaman 3 x 226 km - kolme täydenmatkan triatlonia viikossa Tahkolla!

Kuopio-Tahko Markkinointi

Megaman 3 x 226 km - kolme täydenmatkan triatlonia viikossa Tahkolla!

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2015 klo 11:14
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Triathlon elää ja voi hyvin, harrastajien määrä on jatkuvassa kasvussa. Sportyfeel Finntriathlon tapahtumakesä huipentuu 15.8.2015 järjestettävään Finntriathlon Tahkoon, jossa kisataan lasten, ¼, puoli- ja täysmatkalla. Viikko alkaa jo sunnuntaina 9.8.2015, jolloin kolme triathleettia lähtee matkaan tähtäimessään kolme täydenmatkan triathlonsuoritusta yhden viikon aikana.

Idea isä ja viime vuoden Megaman veteraanin Jaakko Mattilan lisäksi matkaan lähtee uudelleen matkan myös viime vuonna suorittanut Juri Haverinen. Tänä vuonna mukaan on tulossa uutena jäsenenä Juha Nurmela. Mukana on myös osan matkaa tänäkin vuonna Laura Markovaara joka oli mukana Megaman tapahtumassa viime vuonna.

Jaakko Mattilalla on takanaan kuusi täyden matkan triathlonia, Jurilla neljä ja Juhalla yksi. Kaikilla on takanaan lisäksi erilaisia extreme -suorituksia, kuten 24 tunnin hiihdosta juoksuun ja ultramaratoneista pitkiin avovesiuinteihin.

Viime vuonna keräsimme Megamanilla rahaa syöpätutkimukseen Elina Jouhkin nimikkokeräykseen, jolloin saimme kokoon 3000€. Tänä vuonna keräämme rahaa edelleen syöpätutkimuksen hyväksi, tällä kertaa Jani Puhakan nimissä. Tulemme järjestämään välittömästi viimeisen osasuorituksen jälkeen huutokaupan, missä myymme mm. kisanumeromme ja muuta kisassa käytettyä välineistöä. Tavoitteenamme on saada kerättyä 6000€ hyväntekeväisyyteen.

 

Megamanit

Jaakko Mattila on 47 -vuotias yrittäjä/ toimitusjohtaja perustamassaan Suomen Megamyyntiareenat Oy:ssä joka on Suomen suurin outlet ketju.

Jaakko on harrastunut liikuntaa koko ikänsä, hänen toisena intohimona on suurriistametsästys.

Ensimmäisen triatlon kisassa Jaakko oli mukana 2010 Nokian pitkällä matkalla. Kisa oli ensimmäinen triatlon kokemus, samalla kertaa ko. Kisassa hän juoksi myös ensimmäisen maratoninsa. Kuuden täydenmatkan kisan jälkeen olen vakuuttunut lajista, treenaan lajia noin 6-8 tuntia viikossa säännöllisesti ympäri vuoden.

Juri Haverinen on 41 -vuotias kapteeni (evp). Hän toimii johtajana Deep Lead Oy:ssä, joka on suomalainen johtamiseen, esimiestyön ja työyhteisöjen kehittämiseen erikoistunut yritys.

Monipuolinen liikunta on kuulunut Jurin elämään aina, mutta triathlon kipinä puri kunnolla vasta kolme vuotta sitten. Ensimmäinen startti perusmatkalla ajoittui samalle päivälle Jukolan viestin avausosuuden kanssa vuonna 2013. Samana kesänä tuli kokemus myös puoli- ja täydenmatkan tapahtumista.

Juha Nurmela on johtajana Arc Technology Oy:ssä. Yritys tekee johtamisjärjestelmiä yrityksille ja auttaa johtamisen digitalisoinnissa. Juhalla on takana yksi täyden matkana triathlon viime syksyltä Kalmarista. Lisäksi hän on tehnyt useita 24h hiihtoja ja 24h juoksusuorituksia.

 

Aikataulu / ohjelma 2015

Sunnuntai 9.8.2015

- Lähtö klo 06.00, reitit ovat Finntriathlon Tahkon viralliset reitit.

- Uinti- 3,8 km yhteislähtönä.

- Pyöräily- 180 km, ajetaan yhdessä ainakin suurin osa matkasta, tarkoitus olisi saada myös muita pyöräilijöitä mukaan. Viime vuonna mukana osan matkaa ajamassa oli kymmenkunta pyöräilijää.

- Juoksu 42,195 m( maraton)


Keskiviikko 12.8.2015

- Sama ohjelma kuin sunnuntaina

 

Lauantai 15.8.2015 (Lähtö osana Finntriathlon Tahko -kilpailua)

- Lähtö uinti klo 06.45 (tarkentuu vielä, Megamanit lähtevät uimaan 15 min ennen virallista starttia )

- Maaliin Piazzalle noin n. 23.00 (Megamanit tulevat virallisesti yhdessä maaliin)

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt 


Jaakko Mattila puh. 0500 494 475

jaakko.mattila(at)megaareena.fi

www.facebook.com/megamantahko

http://oma.syopasaatio.fi/oma-kerays/5-2307

Liitetiedostot

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs