Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Mediakutsu: Suomen Urheilun ääni valitaan lauantaina Go Expo -messuilla

Samsung Electronics Nordic

Mediakutsu: Suomen Urheilun ääni valitaan lauantaina Go Expo -messuilla

Kutsu.
Julkaistu: 05.03.2014 klo 10:30
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Suomen Urheilun ääni valitaan lauantaina Go Expo -messuilla

Kuusi selostajalupausta on selvittänyt tiensä Samsungin ja Suomen Olympiakomitean järjestämän Urheilun ääni -selostuskilpailun finaaliin. Voittaja ratkaistaan liveyleisön edessä Go Expo -messujen yhteydessä 8.3.2014 kello 12 Helsingin Messukeskuksessa, Sporttilavalla, hallissa 6.

 

Lähes 200 innokasta urheiluselostajalupausta osallistui Urheilun ääni -kisaan joko netissä tai Suomea kiertäneessä Urheilun ääni -studiossa.

Tähtivalmentajat Juhani Tamminen ja J-P Jalo valitsivat ääninäytteiden joukosta kuusi lupaavinta kykyä Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään finaaliin.

Finalistit selostavat yllätyspätkän urheilua liveyleisön edessä. Voittajalle on luvassa maineen lisäksi Samsungin 60-tuumainen Smart TV ja Galaxy Note 3.

Toivotamme toimituksenne edustajat tervetulleiksi seuraamaan finaalia Helsingin Messukeskukseen!

 

Urheilun ääni -kilpailun kuusi finalistia ovat:

 

Aleksi Tarmo, Nakkila, videolla Tamin Kenkälaatikko, Juhani Tammisen joukkue

 

Joni Pakarinen, Muurame, videolla Lusikallinen!, Juhani Tammisen joukkue

 

Toni Saukkola, Helsinki, videolla TORSPOLLE PAINETTA, JP Jalon joukkue

 

Anu Koivula, Tampere, videolla Kukka, Juhani Tammisen joukkue

 

Juuso Almgren, Lappeenranta, videolla Yläläskiin, JP Jalon joukkue

 

Joona Leppälä, Rovaniemi, videolla Lätty lätisee!, JP Jalon joukkue

Finalistien ja myös kaikkien muiden ehdokkaiden videoita voi käydä katsomassa osoitteessa: urheilunääni.fi

Videot ovat keränneet tähän mennessä jo lähes 10 000 katsojaa.

 

Lisätietoja:

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, p. 0400 630 063

Lauantaina 8.3. mediaa palvelee paikan päällä: Simo Arvo, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

 

Samsung olympialaisissa

Samsung osallistui olympialaisiin ensimmäisen kerran Soulissa 1988 paikallisena sponsorina. Vuoden 1998 Naganon talviolympialaisista lähtien yhtiö on toiminut kansainvälisen olympiakomitean yhteistyökumppanina langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä ja tarjonnut kisaorganisaatiolle oman langattoman viestinnän alustan nimeltään Wireless Olympic Works (WOW) ja matkapuhelimia. Innovatiivisen matkapuhelinteknologian avulla olympiayhteisö pääsee nauttimaan reaaliaikaisesta tiedonkulusta ja interaktiivisesta kommunikaatiosta. Samsung isännöi olympialaisten aikana useita markkinointikampanjoita, joiden avulla ihmiset ympäri maailmaa pääsevät osallisiksi kisajännityksestä mobiililaitteiden avulla. Samsung on sitoutunut toimimaan kansainvälisessä yhteistyössä olympialaisten kanssa vuoden 2016 Rion kisoihin saakka.

Samsung paralympialaisissa

Samsung on kansainvälisen Paralympiakomitean maailmanlaajuinen yhteistyökumppani langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä. Samsung on tukenut paralympialaisia Torinon 2006 talviparalympialaisista lähtien. Lisäksi Samsung on tukenut Pekingin paralympialaisia vuonna 2008, Vancouverin 2010 talviparalympialaisia sekä Lontoon paralympialaisia 2012. Vuonna 2014 Samsung on Sotshin talviparalympialaisten yhteistyökumppani. Samsung pyrkii tekemään paralympialaisia tunnetummiksi ympäri maailmaa ja jakamaan kisajännitystä ja inspiraatiota langattomien viestintäteknologioidensa avulla.

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, joka avaa ihmisille uusia mahdollisuuksia ympäri maailman. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs