Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Makwan Amirkhani on uusin Technogym brändilähettiläs Suomessa

Qicraft Finland Oy

Makwan Amirkhani on uusin Technogym brändilähettiläs Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2016 klo 13:53
Julkaisija: Qicraft Finland Oy

Qicraft Finland Oy on tehnyt sponsorointisopimuksen Makwan Amirkhanin kanssa. Hän toimii Technogymin uusimpana brändilähettiläänä Suomessa ja keväällä 2016 lanseeratun SkillMill –laitteen keulakuvana.

Makwan Amirkhani on suomalainen vapaaottelija, joka kilpailee Ultimate Fighting Championship -organisaatiossa. Hänen painoluokkansa on höyhensarja (65,8 kg). Alkuperältään Amikrhani on Iranin kurdi.

Amirkhani otteli ensimmäisen vapaaottelun ammattilaisena vuonna 2010. Suomalaisissa ammattilaistapahtumissa hän otteli vuosina 2010–2014 yhteensä 12 kertaa, joista 10 oli voittoa. 

Amirkhanin Ultimate Fighting Championship -debyyttiottelu oli  2015 Tukholman Tele2-Areenalla britti Andy Oglea vastaan. Amirkhani voitti vastustajan kun ensimmäistä erää oli kulunut ainoastaan kahdeksan sekuntia. Toisessa ottelussaan kesäkuussa 2015 Amirkhani löi Berliinin UFC-kehässä meksikolaisen Masio Fullenin runsaan puolentoista minuutin jälkeen. Kolmannessa ottelussaan Amirkhan voitti UFC Fight Night 84:ssä helmikuussa 2016 Lontoossa Mike Wilkinsonin. 

Yhteistyö Qicraft Finland Oy:n kanssa julkistettiin 15.6.2016 Qicraft Summer Games –tapahtumassa, Eerikkilän Urheiluopistossa, jossa myös Makwan Amirkhani oli mukana.  

Liitetiedostot

 

Qicraft Finland Oy (y- tunnus: 1925207-2) toimittaa hyvinvointia ja terveyden ylläpitämistä edistäviä tuotteita ja kokonaisratkaisuja kuntokeskuksille, terveydenhuollon ja virkistystoiminnan sektorille, julkiselle sektorille, yritysliikuntaan ja kuluttajille.

Olemme kuntosalialan johtavien tuotemerkkien maahantuoja Suomessa, edustamamme tuotemerkit ovat Technogym ja Club Virtual. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa. 

Tarjoamme ainoana ammattimaisen kuntoilu- ja kuntoutusalan laitetoimittajana Suomessa ISO 9001 laatusertifioidun huolto- ja ylläpitopalvelun. Sertifikaatin piiriin kuuluvat kuntosalilaitteiden asennus, korjaushuolto- ja ylläpitohuoltopalvelut. 

qicraft.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs