Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Maksutonta jalkapalloa nuorille Halisissa

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Maksutonta jalkapalloa nuorille Halisissa

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2016 klo 09:00
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Lapsille ja nuorille tarkoitetut maksuttomat jalkapallotreenit alkavat toukokuussa Halisissa. Toiminta on TPS:n ohjaamaa ja Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan tukemaa.

Ensimmäiset harjoitukset 6–12-vuotiaille ovat maanantaina 2. toukokuuta klo 18–19 Halisten koulun viereisellä Frantsin kentällä. Nuorille 13–18-vuotiaille harjoitukset alkavat samalla kentällä keskiviikkona 4. toukokuuta klo 19–20. Jalkapalloa pääsee pelaamaan kesäkuun loppupuolelle asti.

Jalkapalloharjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää, että tulee paikalle. Taidoiltaan ei tarvitse myöskään olla Zlatan.

– Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan: pojat, tytöt, aloittelijat, kokeneemmat, kantasuomalaiset ja maahanmuuttajataustaiset. Muodostamme ensimmäisellä kerralla ryhmät, kertoo jalkapalloa ohjaava Mahmud Merdan, joka on itsekin TPS:n kasvatteja ja pelannut A-junioreissa.

Halisissa nuoret ovat toivoneet, että saisivat pelata jalkapalloa valmentajan johdolla. Merdan on iloinen voidessaan olla mukana tämäntyyppisessä alueellisessa toiminnassa.

– Lapset ja nuoret tarvitsevat ohjattua tekemistä, jonkun eräänlaiseksi johtajaksi. Muuten homma voi helposti mennä tönimiseksi tai riitelyksi. Jalkapallossa on kyse myös hyvän urheilijamaisen käytöksen harjoittelusta, sanoo Mahmud Merdan.

Kevään harjoitukset ovat lapsille ja nuorille maksuttomia. Kauden jälkeen osallistujien on mahdollista jatkaa jalkapalloa TPS:n maksullisissa ryhmissä.

Lisätietoja:

Juha Peltonen, TPS
puh. 044 057 4962

Satu Revonsuo
liikuntapalveluvastaava
puh. 050 5546225

Liikuntapalvelukeskus
Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs