Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Maailman juoduin hiilihapotettu vesi on nyt SodaStreamilla itse valmistettu

SodaStream

Maailman juoduin hiilihapotettu vesi on nyt SodaStreamilla itse valmistettu

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2015 klo 09:40
Julkaisija: SodaStream

Yli miljoona suomalaista tekee juomansa itse SodaStreamilla

SodaStream on maailman suosituin kodin hiilihapotuslaitteiden valmistaja. Nyt SodaStream on myös selvä ykkönen hiilihapotettujen vesien kansainvälisellä kulutuksella mitattuna.

Ihmiset valmistavat SodaStreamilla vuosittain maailmanlaajuisesti 700 miljoonaa litraa hiilihapotettua vettä. Pullotetusta hiilihapotetusta vedestä suosituimmat ovat puolestaan Singha (558 miljoonaa litraa), San Pellegrino (480 miljoonaa litraa) ja Perrier (412 miljoonaa litraa)1.

– Suomalaiset ovat maailman innokkaimpia SodaStreamin käyttäjiä. Yksi syy tähän on varmasti se, että meillä on Suomessa maailman paras vesi. Tällä hetkellä jo yli miljoona suomalaista tekee SodaStreamilla juomansa itse, SodaStreamin Suomen maajohtaja Thea Forstén kertoo.

Tutkimuksen toteutti Canadean, joka on virvoitusjuomateollisuuden johtava markkinatutkimusyhtiö. Tulos saatiin vertaamalla pullotettujen hiilihapotettujen vesien globaalia kulutusta SodaStreamin lukuihin. Yhdellä SodaStreamin hiilidioksidipullolla voi valmistaa noin 60 litraa hiilihapotettua vettä.

1 Canadean toteutti tutkimuksen marraskuussa 2014. Datana käytettiin vuoden 2013 hiilihapotettujen vesien kansainvälistä kokonaiskulutusta.

Lisätiedot:

SodaStream Suomi, maajohtaja Thea Forstén 09 77 400 100, thea.forsten@sodastream.fi

Liitetiedostot

SodaStream on 45 maassa toimiva virvoitusjuoma-alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja makutiivisteitä. SodaStream on alansa globaali markkinajohtaja. Hiilihapotuslaitteita on 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa. SodaStream on kodin virvoitusjuomalaitteiden markkinajohtaja noin 95 prosentin markkinaosuudellaan. Sillä on noin 18 prosentin osuus hiilihapotetuissa vesissä (sis. kivennäisvedet) ja noin 5 prosentin osuus virvoitusjuomamarkkinoista. Suomessa SodaStreamilla on noin 700 jälleenmyyjää ja juomavalikoimaan kuuluu yli 60 erilaista virvoitusjuomaa ja makuvettä. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä. www.sodastream.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs