Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Lukuvuonna 2016-2017 Mäntyharjun kansalaisopistossa kursseja ja luentoja uutismaailmasta eläintenhoitoon

Mäntyharjun kunta

Lukuvuonna 2016-2017 Mäntyharjun kansalaisopistossa kursseja ja luentoja uutismaailmasta eläintenhoitoon

Tiedote.
Julkaistu: 20.06.2016 klo 12:30
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

Mäntyharjun kansalaisopiston uusi opinto-opas on julkaistu ja ilmoittautuminen alkaa juhannuksen jälkeen

Opas jaetaan kotitalouksiin 21.6.2016. Ilmoittautuminen lukuvuoden 2016-2017 kursseille alkaa 28.6.2016 klo 12.30 Internetissä. Toimistoilmoittautuminen alkaa vasta syksyllä.

Sähköinen opas löytyy osoitteesta www.mantyharju.fi/kansalaisopisto .

Laaja valikoima uusia kursseja ja vetäviä yleisötapahtumia. Yli 40 lyhyt, viikonloppu- ja kesäkurssia.

Mukana on jälleen suuri joukko kursseja, joista yli 40 on kesä-, lyhyt- ja/tai viikonloppukurssia. Nämä kurssit sopivat paitsi paikkakuntalaisille myös esim. vapaa-ajan asukkaille ja löytyvät yhtenä listauksena oppaan lopusta.

Lukuvuoden 2016-2017 uutuuksista löytyy mm. eläintenhoitokurssi nuorille, toimitustyön kurssi, sukututkimus, metallityö, elämänkertakirjoitus, esiintymisvalaistus, järjestyksenvalvojakurssi, lavastustekstiilit, voileipäkakkukurssi ja kotiruokakurssi. Myös koulutusta hoitotahdosta ja edunvalvonnasta on saatavilla.

Syksyn kiinnostavimpiin eteläsavolaisiin tapahtumiin tulee kuulumaan Mistä uutiset maailmalla ja Suomessa syntyvät -yleisöluento lokakuussa. Sitä tulevat tähdittämään toimittaja, ulkomaankirjeenvaihtaja ja tuottaja Seppo Toivonen, Helsingin Sanomien päätoimittaja Antero Mukka, lähetystöneuvos Hanna-Leena Korteniemi sekä Länsi-Savon mäntyharjulainen toimittaja Mikko Kontti.

Kevättä 2017 leimaa jo Suomi100 -juhlavuosi, jonka merkeissä on toukokuussa Mäntyviisut -loppukilpailu sekä kesän 2017 kynnyksellä alkavan Ladot Suomea rakentamassa -kyläkierroksen kaksi ensimmäistä tilaisuutta.

Nopeus on valttia ilmoittautumisessa. Nyt ilmoittaudutaan myös kevään 2017 osalta.

Suosituimmat kurssit täyttyvät yleensä heti ilmoittautumisen alettua jopa kesän 2017 kurssien osalta. Kannattaa siis olla nopea. Internetiä pääsee käyttämään myös kirjastossa ja kunnantalon yhteispalvelupisteessä. Koko lukuvuoden opetuksessa ilmoittautuminenkin koskee nyt koko lukuvuotta, koska syksyn ja kevään opetus on yhdistetty yhdeksi kurssiksi. Maksu tulee näissä koulutuksissa erissä eli entiseen tapaan erikseen syksylle ja keväälle. Ilmoittautumislinkki löytyy em. kansalaisopsiton sivustolta osoitteesta www.mantyharju.fi/kansalaisopisto

 

Mäntyharju on noin 6200 asukkaan luonnonkaunis Etelä-Savossa. Kunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen, yrittäjyyden edistäminen ja hyvät palvelut luovat vahvan perustan toiminnan kehittämiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle.

Mäntyharjun kansalaisopisto on noin 1150 netto-opiskelijan, 5500 oppitunnin ja 60 opettajan vireä oppilaitos, jonka toiminta-alueena on Mäntyharjun kulttuurikunta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs