Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Lucian päivä Valon juhlan merkeissä

Lahden kaupunki

Lucian päivä Valon juhlan merkeissä

Tiedote.
Julkaistu: 08.12.2014 klo 08:45
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuorisokeskuksen 8-salissa Lahdessa vietetään Valon juhlaa Lucian päivänä 13.12. kello 14–17. Tapahtuma tarjoaa yhteistä ajanvietettä ja iloista ohjelmaa koko perheelle. Valoa juhlaan tuo mukanaan Lahden ruotsinkielisen koulun oppilaiden Lucia-kulkue.

Luvassa on kasvomaalauksia, yhteislaulua, jouluisia leikkejä, thai-tanssia sekä UNICEFin Anna ja Toivo -nukkejen piirustuskilpailu. Esiintymään saapuvat Oona ja Alina sekä Family Cr€w. Juhlan juontaa Arja Kotiranta. Ohjelman lomassa voi nauttia herkullista keittoa viiden euron hintaan. Tuotto lahjoitetaan UNICEFin Schools for Asia-ohjelmaan.

Valon juhlan järjestää Lahti UNICEF-kaupunki 2014 yhdessä Lahden nuorisopalveluiden monikulttuurikeskus Multi-Cultin, Lahden seurakuntayhtymän ja Monon Side ry:n kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja

Piia Koponen
UNICEF-koordinaattori
Lahden kaupunki, Sivistystoimiala
p. 044 416 3599
piia.koponen@lahti.fi
www.lahti.fi/unicef2014
www.facebook.com/lahtiunicefkaupunki2014

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs