Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Liperistä vuoden malliyhdistys

Reserviläisliitto tiedottaa

Liperistä vuoden malliyhdistys

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2014 klo 15:00
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Liperin Reserviläiset ry on voittanut Reserviläisliiton malliyhdistyskilpailun. Nimitys julkaistiin Hattulan vuosikokoustapahtuman yhteydessä hetki sitten. Kilpailuun osallistui kuusi liiton jäsenyhdistystä.

Liperin Reserviläiset ry:n voitto perustui mm. vahvaan ja monipuoliseen toimintaan. Erityisesti pantiin merkille Liperin aktiivisuus tiedotustoiminnassa ja veteraanityössä. Tärkeäksi koettiin myös se, että Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys tarjoaa omalle jäsenistölleen poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet kenttäkelpoisuuden ylläpitoon.

Reserviläisliitto on nimennyt vuosittain malliyhdistyksen vuodesta 1980 alkaen. Liperistä tuli nyt 32. Vuoden malliyhdistys. Liperin Reserviläiset ry:n puheenjohtajaa Marko Halosta on mahdollisuus haastatella puhelimitse, puh 0500 181 450. Liperin Reserviläisten nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.reservilaisliitto.fi/liperinreservilaiset.

Liitteenä oleva kuva on tiedotusvälineiden vapaasti käytettävissä mutta sen yhteydessä on mainittava kuvalähteeksi Reserviläisliitto. Kuvassa lippua kantaa yhdistyksen aiempi puheenjohtaja Timo Mononen ja takana kävelee Liperin Reserviläisten nykyinen puheenjohtaja Marko Halonen.

Liitetiedostot

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 349 paikallista yhdistystä ja noin 36.000 henkilöjäsentä. Aliupseereita jäsenistä on 60, miehistöä 27 ja upseereita neljä prosenttia. Armeijaa käymättömien osuus on vajaat 10 prosenttia.

Liiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus.

Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista noin puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs