Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Lauantaina 29.8. syödään illallista Turun taivaan alla

Turun kaupunki

Lauantaina 29.8. syödään illallista Turun taivaan alla

Tiedote.
Julkaistu: 07.08.2015 klo 11:51
Julkaisija: Turun kaupunki

Illallinen taivaan alla -tapahtuma houkuttelee ihmiset syömään ulos yhteisten ruokapöytien ääreen. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat. Syödään yhdessä taivaan alla!

Lauantaina 29.8.2015 Turussa nautitaan yhteistä piknik-illallista. Pitkät pöydät valkoisten liinojen kera odottavat vieraitaan Turun keskustassa, Runosmäessä, Halisissa, Lausteella, Pansiossa ja Majakkarannassa.

Keskustassa piknik-paikka on Titanik-gallerian edusta.  Pöytävarauksia otetaan vastaan 9.8. klo 10 alkaen osoitteessa http://illallinentaivaanalla.fi/illallinen-turussa/. Paikkoja on 500, joten varaus kannattaa tehdä nopeasti. Runosmäen, Halisten, Lausteen, Pansion ja Majakkarannan illallisille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Ikimuistoiselle illalliselle osallistuminen on maksutonta. Mukaan tarvitaan eväät, ruokailuvälineet ja iloinen piknik-mieli. 

Tapahtumat järjestäjinä ovat Tälpual jokke ry, Runosmäkiseura ry, Halinen-Räntämäki ry, Turun Seudun TST ry, Turun kaupunki ja Yhteismaa ry.

 

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs