Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Lasten ympäristöpäivä tarjoaa tekemistä koko perheelle

Lahden kaupunki

Lasten ympäristöpäivä tarjoaa tekemistä koko perheelle

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuorisokeskuksessa Lahdessa järjestetään Lasten ympäristöpäivä lauantaina 12. joulukuuta kello 10.00–14.00. Tapahtuma tarjoaa runsaasti ympäristöystävällistä toimintaa ja tekemistä koko perheelle.

Päivän aikana voi muun muassa osallistua tonttu- ja korttipajoihin, valmistaa käsinuken, rakentaa lintujen syöttölaudan, kokeilla poniratsastusta sekä tutustua ambulanssin ja paloauton toimintaan. Luvassa on myös tanssi- ja sirkusesityksiä.

Jo perinteeksi muodostunut Lasten ympäristöpäivä kerää vuosittain Nuorisokeskukseen ja sen pihapiiriin Sammonkadulle satoja osallistujia. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Lahden kaupungin nuorisopalvelut. Toimintaa ja tekemistä tapahtumaan tuo toista kymmentä yhteistyökumppania Lahden seudulta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lasten ympäristöpäissä mukana ovat:

Lahden seudun ympäristöpalvelut, Päijät-Hämeen Jätehuolto, Nuokun Sirkus, Lahden Tanhuujat, Unicef-Lahti, Päijät-Hämeen pelastuslaitos, Päijät-Hämeen lintutieteellinen yhdistys, Lotta Roschier, Kansallinen lastenliitto – Lahden paikallisyhdistys, Kestovaippalainaamo, Akuutti Päijät-Hämeen ensihoitokeskus, Nuoret Kotkat ja Tanssikerho Rytmiikka.

Lisätietoja

Ritva Jokinen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Nuorisokeskus
p. 050 398 5650
ritva.jokinen@lahti.fi
www.nuorilahti.net/nuorisokeskus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs