Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Lasten festivaalit päättää juhlaviikon

Lahden kaupunki

Lasten festivaalit päättää juhlaviikon

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2014 klo 12:28
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lasten juhlaviikko päättyy Lahdessa Nuorisokeskuksen 8-salilla lauantaina 22.11. kello 10–14 järjestettävään Lasten festivaalit -tapahtumaan. Koko perheelle suunnattu tapahtuma tarjoaa musiikki-, sirkus-, tanssi- ja teatteriesityksiä sekä erilasia toiminnallisia pisteitä, kuten perheselfie-pisteen.

Päivän aikana festivaalilavalle nousevat Lahden musiikkiopiston PuhkuPower, 20 lapsen puhallinorkesteri, yhdessä opiston lapsikuoron kanssa, Nuokun Sirkus ja Lahden Tanssiopisto. Luvassa on myös maistiaisia Lahden konservatorion ja Theatrum Olgan talvikarnevaalien Karkkimaa-musiikkiteatteriesityksestä. Muuta ohjelmaa tapahtumaan tuovat omilla pisteillään UNICEFin vapaaehtoiset, Ensi- ja turvakoti, Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijat ja Kansallisen Lastenliiton Hämeen piirijärjestö.

15.11. alkanut Lasten juhlaviikko on osa Lahden UNICEF-kaupunkikumppanuusvuoden kokonaisuutta. Lisätietoja juhlaviikosta ja Lasten festivaalipäivän ohjelmasta saa osoitteesta www. lahti.fi/unicefkaupunki2014. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja

Piia Koponen
UNICEF-koordinaattori
Lahden kaupunki, Sivistystoimiala
p. 044 416 3599
piia.koponen@lahti.fi
www.lahti.fi/unicef2014
www.facebook.com/lahtiunicefkaupunki2014

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs