Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Lappeenrannan kaupunginteatterin Mummo saa lisäesityksiä

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginteatterin Mummo saa lisäesityksiä

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2016 klo 09:57
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginteatterin suosittu komedia Mummo jatkaa seikkailujaan huhtikuussa. Lisäesityksiä on myynnissä yhteensä viisi. Kaksi näytöstä sijoittuu arkipäivien valoisaan aikaan klo 14. Kalenteriin on lisätty Mummon näytöksiä alkamaan myös ilta-arkena klo 19. 

Mummon lisäesitykset pienellä näyttämöllä: 

ma 11.4. klo 19
ti 12.4. klo 14 ja 19
ke 13.4. klo 14 ja 19 

Teatterilippuja voi varata ja ostaa kaupungintalon Asiakaspalvelukeskus Winkistä. Lippuja on saatavilla myös Lippupisteen toimipaikoista kautta maan, R-kioskeilta tapahtumanumerolla 110038 ja verkkokaupasta lippu.fi. Lippupisteen myyntipisteet Lappeenrannassa ovat Anttila ja K-Citymarket. Teatterin ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä. 

Anni Nykäsen sarjakuvaan perustuva komedia Mummo sai ensi-iltansa pienellä näyttämöllä 21. marraskuuta. Mummo on kiinnostanut yleisöä ja esitykset ovat olleet alusta lähtien loppuunmyytyjä. 

Asiakaspalvelukeskus Winkki

Villimiehenkatu 1 (kaupungintalolla)
ma−ke klo 8−16, to 8–17, pe 8–17
puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi


Lisätietoja tiedotusvälineille:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs