Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Lappeenrannan kaavoitusohjelma julkaistaan tammikuun 2016 asukaslehdessä

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaavoitusohjelma julkaistaan tammikuun 2016 asukaslehdessä

Tiedote.
Julkaistu: 21.12.2015 klo 08:15
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaavoitusohjelma 2016–2017 julkaistaan tammikuun 2016 Lappeenranta-asukaslehdessä, joka jaetaan kaikkiin talouksiin Lappeenrannassa 30.12.2015. Kaavoitusohjelma kertoo, mille alueille kohdistetaan kaavoitustoimenpiteitä lähivuosina. Samalla valotetaan kaavoituksen yleisiä periaatteita. 

Tammikuun asukaslehdessä ovat keskeisesti esillä myös koulut. Lehti avaa liikunnan ja kulttuurin kevätkauden tarjoamalla monipuolisesti tietoa tapahtumista ja menoista. Tuttuun tapaan Liikkeelle-osiosta löytyvät tiedot kaupungin järjestämästä liikunnasta ilmoittautumisohjeineen. 

Lappeenrannan kaupunki on julkaissut Lappeenranta-asukaslehteä vuodesta 2009 alkaen. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa: tammikuussa, toukokuussa ja elokuussa. Lehden englanninkielisessä osiossa kannustetaan ulkomailta Lappeenrantaan muuttaneita lukijoita osallistumaan kaupungin tapahtumiin ja harrastuksiin. 

Asukaslehti ilmestyy myös näköisversiona kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi. Lehden aiemmin ilmestyneet numerot löytyvät verkkosivuilta Kaupunkimme>Lehdet ja esitteet. 

Asukaslehti jaetaan Lappeenrannan Uutisten välissä. Sitä on saatavana myös kaupungintalolta Asiakaspalvelukeskus Winkistä, uimahalleilta ja linnoituksen museoilta. 

Liitetiedosto: kuva asukaslehden kaavoituskatsauksesta

LISÄTIETOJA: 

Viestintäjohtaja Alina Kujansivu, Lappeenrannan kaupunki,
puh. 040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs