Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Lahti-olut ja uusi tuleminen 15.1.2016

Teerenpeli Yhtiöt Oy

Lahti-olut ja uusi tuleminen 15.1.2016

Tiedote.
Julkaistu: 13.01.2016 klo 09:30
Julkaisija: Teerenpeli Yhtiöt Oy

Viime marraskuussa julkaistu Lahti Pale Ale LAPA eli Lapanen oli huikea menestys. Olut myytiin loppuun ravintoloista parissa viikossa. Kyselyjä oluen uudesta tulemisesta on tullut valtavasti.  Perjantaista 15.1.2016 alkaen Lapaa saa jälleen. Oluen tekee lahtelainen Teerenpeli Panimo samalla reseptillä kuin aiemmin. Teerenpelin myynti- ja markkinointipäällikkö Jari Mämmi lupaa, että tällä kertaa olutta riittää pidemmäksi ajaksi. Tavoitteena on, että Lapaa on tarjolla lahtelaisissa ravintoloissa myös Salpausselän kisojen vieraille kisaviikonloppuna 19.-21.2.2016.

Mukana uusia ravintoloita, tarjolla myös pulloissa

Lahti Pale Ale Lapa on tarjolla kaikille Lahden alueen ravintoloille. Perjantaina Lapaa saa ainakin seuraavista paikoista: Teerenpeli, Taivaanranta, Brygga, Pikku Hanhi, Hanhenpoika, Santa Fe, Metro ja Seurahuone. Lista täydentyy. Uutta on, että olutta myös pullotetaan erä. Helmikuun alussa Lahti Pale Alea saa myös mm. Roux´sta ja Mamma Mariasta. Lapa on tulossa myös paikallisten Alkojen valikoimiin helmikuun aikana.  

LAPA maistui lahtelaisille

Lahti-oluen menekki yllätti kaikki. ”Alustavasti arvioitiin, että kiinnostusta juomaan on, mutta menekki ja palaute oli valtavaa. Nyt olutta saa useammasta ravintolasta. Kannattaa silti muistaa, että kyseessä on erikoiserä”, painottaa Jari Mämmi Teerenpelistä. Oluesta saatu palaute on ollut todella positiivista. Sosiaalisessa mediassa jaettuja kommentteja on kirjoitettu myös pilke silmäkulmassa.

Lahti Pale Ale, LAPA eli Lapanen – tuotettu uusiutuvalla energialla

Suodattamaton Pale Ale, 5,5%. Värissä on kultaa, tuoksussa ja maussa on hedelmäinen aromi. Jälkimaussa pientä puraisua, helposti juotava ja omaksuttava Pale Ale. Oluessa on käytetty pilsner-, vehnä- ja crystal red -maltaita. Katkerohumalana Mosaic ja aromihumalana Cascade. Lahti Pale Ale Lapa, kuten kaikki Teerenpelin juomat, on tuotettu uusiutuvalla energialla.

Lisätiedot ja tiedustelut:

Lahti-olutta on saatavissa rajatun ajan jakelussa mukana olevien ravintoloiden Lahden toimipisteistä. Lahti Pale Ale Lapa on tarjolla kaikille alueen ravintoloille.

Jari Mämmi, myynti- ja markkinointipäällikkö 
Teerenpeli Yhtiöt Oy
puh. 040 679 3605

Kuvia saa käyttää vapaasti juttujen yhteydessä. 

Liitetiedostot

Teerenpeli Yhtiöt Oy on innovatiivinen ravintola-, tislaamo- ja panimoalan perheyritys, joka koostuu Teerenpeli- ja Taivaanranta-ravintoloista, Teerenpeli Panimo & Tislaamosta sekä Laivaravintola Teerenrannasta. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 70 henkilöä. teerenpeli.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs