Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kutsu tiedotusvälineille: Valaistuskilpailu Raaseporissa ja Raaseporin linnaan tutustuminen 14.6.

Metsähallitus

Kutsu tiedotusvälineille: Valaistuskilpailu Raaseporissa ja Raaseporin linnaan tutustuminen 14.6.

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 10:15
Julkaisija: Metsähallitus

Lights on Raasepori ! -valaistuskilpailussa etsitään koukuttavaa ja kiehtovaa valaistusideaa, jonka Raaseporin linna saa ylleen valofestivaaleissa elokuussa 2017.  Lights on Raasepori! -kilpailun voittajatyön suunnittelija saa 8 000 euroa ja kisaa markkinoidaan Suomessa ja ulkomailla. Toukokuussa avattu kilpailu on saanut laajaa kiinnostusta ja jo ensimmäiset ehdotukset ovat tulleet. Kilpailu päättyy 2.9.2016.

Tiistaina 14.6. kilpailun järjestäjät esittelevät juryn jäsenille Raaseporin linnaa. Toimittajat ovat tervetulleita kuulemaan valaistuskisasta ja osallistumaan esittelykierrokselle tiistaina 14.6. klo 10-12, osoitteessa Raaseporin linnantie 110, 10710 Snappertuna.  Tilaisuudessa kuulet myös valaistusfestivaalien ja tapahtumien kasvavasta suosiosta sekä Raaseporin linnan ajankohtaisista asioista.

Paikalla ovat puistonjohtaja, arkeologi Henrik Jansson ja projektipäällikkö Aino von Boehm Metsähallituksesta, asiantuntija Nina Luostarinen Humanistisesta ammattikorkeakoulusta sekä juryn jäsenistä taiteellinen johtaja Ilkka Paloniemi LUX Helsingistä ja valaistussuunnittelija Tarja Ervasti.

Kaikille avoimen valaistussuunnittelukilpailun toteuttavat Metsähallitus  ja Humanistiinen ammattikorkeakoulu osana Lights On! -hanketta.

 
”Kilpailu on herättänyt jo ennakkoon kiinnostusta ja toivommekin mukaan mahdollisimman paljon osallistujia. Nyt on mahdollisuus yhdistää Raaseporin tapahtumarikas historia, rauniolinnan rosoiset muurit ja valoteoksen tekniset mahdollisuudet. Valoteokset kasvattavat suosiotaan ja haluamme tarjota yleisölle voimakkaan ja kauniin visuaalisen elämyksen ainutlaatuisessa ympäristössä”, toteaa puistonjohtaja Henrik Jansson Metsähallituksesta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Projektipäällikkö Aino von Boehm, Metsähallituksen luontopalvelut, puh. 040 7634318, aino.vonboehm@metsa.fi

 

Kilpailun verkkosivut: http://lightson.humak.fi/lighting-design-competition/

Lisätietoa hankkeesta: www.metsa.fi/cblightson

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat.

 

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs