Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kupittaan urheiluhallissa uusi iloinen ilme

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Kupittaan urheiluhallissa uusi iloinen ilme

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2016 klo 10:36
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Yleisurheilijoita, kuntoilijoita ja kaikkia Kupittaan urheiluhallin käyttäjiä odottaa iloinen yllätys, kun urheiluhallin yläkerta avaa ovensa maanantaina 3.10.

– Kupittaan perinteikäs urheiluhalli sai arvoisensa kasvojenkohotuksen, kun yläkerran suorituspaikat uusittiin uudella pinnoitteella ja samaan aikaan saadaan käyttöön uusitut alakerran saunatilat. Kaikki korjaukset ja uudistukset ovat osa isompaa kokonaisuutta, jolla Turun kaupunki pyrkii varmistamaan rakennuksen käyttötarkoituksen mukaisen kunnon pitkällä tähtäimellä, kertoo liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksesta.

Hallin lattiana on samanlainen Mondo-pinta kuin Paavon Nurmen stadionilla. Urheiluhallin juoksuradat on raikastettu viininpunaisella terrakotalla ja lämpimän keltaisella. Suorituspaikkojen ulkopuoliset alueet ovat harmaita. Värityksen uudistamisella halliin saatiin iloinen ilme, mutta samalla myös suorituspaikat erottuvat selkeästi toisistaan. Näin harjoitteleminen on turvallisempaa silloin, kun paikalla on paljon erilaisia urheilijoita ja kuntoilijoita.

Lattiapinnan lisäksi myös muita suorituspaikkoja on kohennettu sekä äänentoistoa nykyaikaistettu. Mondon nopeus sekä suorituspaikkojen ja äänentoiston sujuvuus tulevat testattua perusteellisesti 24.–26.2.2017 nuorten SM-hallikilpailuissa.

Saunaosasto on uudistunut

Mukava uudistus odottaa myös alakerran saunaosaston käyttäjiä, sillä myös se on remontoitu perusteellisesti. Uutta on myös se, että saunaosaston allastilaan on asennettu valvontakamerat, joten altaan käyttäjien on jatkossa muistettava ottaa uima-asu mukaan.

Pieni allastila (3 m x 8 m) on miesten käytössä maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin ja naisten käytössä tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Monipuolinen liikuntapaikka

Kupittaan urheiluhalli on monipuolinen liikuntapaikka. Se on yleisurheilijoiden talviharjoittelupaikka, mutta myös kuntoilijoiden suosiossa. Alakerran kuntosalit ovat avoinna ympäri vuoden ma–pe klo 7–21 ja la–su klo 8–18. Saunaosasto avautuu 3.10.

Yleisurheilun harjoittelutilat yläkerrassa ovat avoinna 3.10. alkaen ma–pe klo 7–21 ja la–su klo 8–18 (juoksurata, pituus-, korkeus- ja seiväshyppy, kuulantyöntö, soutulaitteet).

Kupittaan urheiluhallin sisäänpääsymaksuun sisältyvät sekä alakerran kuntosalien että yläkerran tilojen palvelut. Säännöllisesti liikkuvan kannattaa hankkia ranneke (Liikunta-, Kimmoke- tai Senioriranneke). Kertamaksuja voi maksaa vain Kupittaan keilahallin kassalla sen aukioloaikoina.

Urheiluhallin alakerrassa on Kupittaan keilahallin lisäksi ampumarata, jonka toiminnasta vastaa Turun Seudun Ampujat ry.

Yläkerran uudesta iloisesta ilmeestä saavat nauttia myös lapsiperheet Lasten liikunnan ihmemaassa, joka käynnistyy urheiluhallissa sunnuntaina 9.10. klo 17–19.30.

 

Lisätietoja:
liikuntapaikkamestari Ismo Pyöli, ismo.pyoli@turku.fi, p. 050 554 6320,

liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi, oskari.nummi@turku.fi, p. 050 554 6230

Liikuntapalvelukeskus
Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs