Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kuluttaja-lehti testasi karkotteet ja OFF! voitti

OFF!

Kuluttaja-lehti testasi karkotteet ja OFF! voitti

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2015 klo 09:30
Julkaisija: OFF!

Ei ole mainoslausahdukset täyttä puppua, osoittaa Kuluttaja-lehti. Suomalaisten käden ulottuvilla olevia karkotteita testattiin kattavasti ja testi toi esiin mielenkiintoisia faktoja hyttysten karkottamisesta ja siihen tarkoitetuista tuotteista. Yleisesti tulos osoitti, ettei etelän miehen tarvitse todellakaan huitoa, kun Ohvia käyttää.

Testituotteista yhteensä 7 on myynnissä Suomen markkinoilla tai verkkokaupoissa. OFF! valikoimasta mukana oli Active-sarjan pehmeä hyttyskarkote sekä Teho-sarjan pehmeä tehosuihke. Molemmat tuotteet ovat vuonna 2013 lanseerattuja kuivasuihkeita ja molemmissa tehoaine on DEET (Dietyylitoluamidi, EUn riskiarvioinnin läpikäynyt aine, jota on käytetty kuluttajatuotteissa jo vuodesta 1957).

DEET peittosi tehossaan ylivoimaisesti muut neljä vaihtoehtoa (Ikaridiini, IR3535, eteeriset öljyt, PMD) ja tehoaineen määrällä oli suora vaikutus karkotteen antamaan tehoaikaan.

OFF! Teho pehmeä tehosuihke 100 ml – tehokkain ja halvin! OFF! sarjan tehokkain valmiste peittosi kilpakumppanit testin tehokkuutta ja kemikaalialtistumista mittaavilla osa-alueilla, eikä ihmekään; se on tarkoitettu hankaliin olosuhteisiin, kuten metsästäjille, marjastajille ja kalastajille ja karkottaakin hyttysten lisäksi myös punkit, mäkäräiset ja paarmat. Tehoainemäärä (25%) sekä tuotteen koostumus takasivat korkeimman, yli 5 tunnin suojan sekä pienimmän tehoainealtistuksen kun yksi levityskerta riitti takaamaan pitkän suoja-ajan. Tämä on tärkeä ominaisuus, sillä herkempiä tehoaineet saattavat ärsyttää.

OFF! Active pehmeä hyttyssuihke 100 ml – pieni tehoainemäärä ja silti tehokas! Jos tehoaineet huolettavat, on OFF!n miedompi kuivasuihke onnistunut valinta hyttysten karkottamiseen, sillä äänellä ja luonnollisilla öljyillä toimivat karkotesovellukset sekä karkoterannekkeet todettiin testissä hyödyttömiksi. OFF! Active pehmeä hyttyssuihke on tarkoitettu aktiivisille ulkoilijoille ja se antaa testatusti 4 tunnin suojan.

Molempien OFF! pehmeiden karkotteiden kuluttajahinnat ovat n. 7,00€ ja saatavilla päivittäistavarakaupoista kautta maan.

 

Lisätietoja:

Sabina Finnilä, tuoteryhmäpäällikkö, Oy Transmeri Ab, puh. (09) 4765 0235, sabina.finnila@transmeri.fi

Liitetiedostot

OFF! on ratkaissut kuluttajien hyttysongelmia jo vuodesta 1958. OFF!-tuotteet ovat osa SC Johnson –tuoteperhettä. Suomessa SC Johnson -tuotteita myy, markkinoi ja osittain valmistaa Transmeri.  Suurin osa OFF!-tuotteista on kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Transmeri palvelee suomalaista kauppaa maahantuomalla ja markkinoimalla kuluttajille tuttuja tuotemerkkejä, kuten Raid, MrMuscle, Weetabix ja Alpen sekä luksuskosmetiikkaa, kuten Chanel ja Guerlain.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs