Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kullervosta jatkoa suositulle sarjakuva-Kalevalalle

Arktinen Banaani

Kullervosta jatkoa suositulle sarjakuva-Kalevalalle

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2016 klo 00:00
Julkaisija: Arktinen Banaani

 

Kalevalan päivänä 28.2.2016 ilmestyy sarjakuvataiteilija Marko Raassinan Kullervo-albumi. Kalevalan sankareista Kullervo traagisine elämänkaarineen on kuvataiteilijoita, säveltäjiä ja kirjailijoita eniten kiinnostanut henkilöhahmo kautta aikojen.

Vaikka Kullervo kokee kovia kaikissa elämänvaiheissaan, ei Raassinan versio ole synkkyyden ylistämistä, vaan visuaalisesti komea, ajatuksia herättävä ja myös huumoria sisältävä kertomus traagisesta muinaissankarista.  

Koska Kullervon elämäntaival liittyy osittain seppä Ilmariseen, Raassina on sisällyttänyt uuteen sarjakuvakirjaansa Kalevalan sepän Kultaneidon taonnan.

Kullervo-sarjakuvateos on suunnattu ensisijaisesti aikuisille, mutta aiheen käsittelytapa hellyttävän suurisilmäisine hahmoineen tekee sen sopivaksi myös lapsille.

Marko Raassinan (s. 1990) vuonna 2015 ilmestynyt hulvattoman hauska Kalevala-sarjakuvateos osoittautui menestykseksi, joka on edennyt toiseen painokseen. Edeltäjänsä tapaan Kullervo ilmestyy Arktinen Banaani -kustantamon ja Juminkeko-säätiön yhteistyönä.

 

Marko Raassina

Kullervo

ISBN 978-952-270-280-7

71 sivua. Arktinen Banaani 2016.

  

Lisätiedot: Arktinen Banaani, kustantaja Harto Pasonen, puh. 050 529 9768, harto.pasonen@sarjakuva.com ja Juminkeko-säätiö, toiminnanjohtaja Sirpa Nieminen, puh. 040 5648602, sirpa.nieminen@juminkeko.fi

Arvostelukappaleet: Arktinen Banaani, myynti@sarjakuva.com

Liitetiedostot

 

Arktinen Banaani tunnetaan erityisesti sarjakuvajulkaisuistaan, joiden vahvinta kotimaista kärkeä edustavat B. Virtanen, Fingerpori ja Kamala luonto. Sarjakuvakirjoja yritys on myynyt yli kaksi miljoonaa kappaletta. Viime vuosina kustannustoiminta on laajentunut myös kauno- ja tietokirjallisuuteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs