Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Koko kaupunki askeltaa -kampanjassa voi liikuttaa myös muita

Turun kaupunki

Koko kaupunki askeltaa -kampanjassa voi liikuttaa myös muita

Tiedote.
Julkaistu: 13.08.2015 klo 11:59
Julkaisija: Turun kaupunki

Lauantaina 15.8. käynnistyvä Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -kampanja tarjoaa mukavan mahdollisuuden tuottaa liikunnaniloa myös muille. Kampanja-aikana voi olla kävelyseurana ikääntyneille tai muille ulkoilukaveria tarvitseville turkulaisille.

Turun hyvinvointitoimialan vanhuskeskuksissa järjestetään ensimmäisellä kampanjaviikolla liikunnallisia iltapäiviä. Vanhainkotien ja palvelutalojen henkilökunta sekä asukkaiden omaiset ja vapaaehtoiset avustavat asukkaita pihojen liikunnallisilla tehtävärasteilla sekä lähtevät asukkaiden kanssa kävelylenkille.

  • 17.8. Liinahaan vanhainkoti (mukana Niittykoti) klo 13.30–15.30
  • 18.8. Kurjenmäkikoti 1 ja 2, klo 13.30–15.30
  • 19.8. Runosmäen vanhuskeskus klo 13.30–15.30
  • 20.8. Mäntyrinteen vanhainkoti klo 13.30–15.30

Sinustako ulkoilukaveri?

Askellus-kampanja-aika tarjoaa kaikille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille mahdollisuuden kokeilla ikääntyneiden ulkoilukaverina toimimista. Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kaupungin vanhainkotien ja palvelutalojen asukkaiden ulkoilukaverina toimimisesta, voivat ottaa kampanjan aikana tai myöhemmin yhteyttä fysioterapeutti Anne Puraan, anne.pura@turku.fi, p. 044 907 2796.  Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille tarjotaan lyhyt koulutus.

Myös Turun kaupungin vammaispalvelujen yksiköissä tarvitaan avustajia esimerkiksi juuri ulkoilussa. Avustajaksi voi tarjoutua jo kampanjankin aikana tai myöhemmin.  Lisätiedot: Vammaispalvelujohtaja Kaisa Kiiski, kaisa.kiiski@turku.fi 

Paikoillanne, valmiina startti 15.8.

Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -kampanjan startti on lauantaina 15.8. klo 11–15 Varvintorilla Turku Triathlon Weekend -tapahtuman yhteydessä. Kampanjan avaa ja haastajana toimii Fightback-urheilija Pekka Hyysalo yhdessä vapaa-aikatoimialan johtaja Minna Sarteksen ja uuden liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmarin kanssa. Ohjelmassa on mm. kampanjainfoa, alkulämmittely, kävelytekniikan opastusta ja yhteinen kävelylenkki jokirannassa

 Turun, Oulun, Tampereen ja Vantaan välisessä haastekampanja kisataan leikkimielisesti siitä, minkä kaupungin asukkaat kiertävät pisimmän matkan maapallon ympäri 15.–31.8. Askelletaan Turku voittoon!

 Lisätietoja haastekampanjasta:

  • Vapaa-aikatoimialan johtaja Minna Sartes (kampanja yleisesti), puh. 02 262 0910
  • Liikuntapalvelupäällikkö Minna Lainio-Peltola (liikkumaan aktivointi), puh. 050 554 6254
  • Viestintäjohtaja Saara Malila (viestintä), puh. 02 262 7591

www.turku.fi/kaupunkiaskeltaa

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs