Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kirjastossa tapahtuu avointen ovien päivänä 31.8.

Lappeenrannan kaupunki

Kirjastossa tapahtuu avointen ovien päivänä 31.8.

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2016 klo 08:07
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin avointen ovien päivää vietetään keskiviikkona 31.8.2016. Maakuntakirjasto on mukana tarjoamalla monenlaista ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Valokuvasuunnistusta kirjastojen aukioloaikana mobiililaitteilla (tuo omasi tai lainaa kirjaston laitetta). Valokuvasuunnistus vie sinut Lappeenrannan historian yksityiskohtiin. Suunnistusta kaikissa kirjastoissa, sopii parhaiten aikuisille.

Lukukoirat kuuntelevat ääneenlukua pääkirjaston ala-aulan kokoustilassa klo 9:30-11 ja 18-19:30 (ryhmiltä ennakkovaraukset puh. 05-616 2338)

Kirjastomummon satutuokio pääkirjaston ulkolavalla (sateen sattuessa Tarinasalissa) klo 10-10:30

Kirjan elämästä tekemisen riemuun: tuunauspaja kaikenikäisille Lauritsalan kirjastossa klo 13-16 ja pääkirjaston Tarinasalissa klo 16-19

Kirjavaraston avoimet ovet Lauritsalan kirjastossa klo 16-19 ja pääkirjastossa klo 16-18. Tule käymään kirjojen aarreaittaan!

Il mondo di Karri: Karri Luhtalan jazz-konsertti ulkolavalla (sateen sattuessa lainaushallissa) klo 18
Karri Luhtalan Pastiche-yhtye esiintyy Lappeenrannan maakuntakirjaston edessä Vapaudenaukion puiston lavalla 31.8. klo 18. Pastiche on osa isoa "Il Mondo Di Karri" jazzkonserttisarjaa, joka käsittää useita Luhtalan yhtyeitä ulkomailta. Pastiche on kulttuurien sulatusuuni: yhtyeessä musisoi Luhtalan lisäksi laulaja Franco Capone, basisti Paolo Cozzolino ja rumpali Dario Panza. Laulaja Capone on lähtöisin Roomasta, mutta myöhemmin asunut pitkään Ranskassa sekä Lontoossa, Luhtala puolestaan asuu kahden maan välillä Italiassa ja Suomessa.  

Italialais-suomalainen Pastiche syntyi yhteistyönä Roomassa muutama vuosi sitten. Bändi on vieraillut muutaman kerran Suomessa Luhtalan kiertueilla ja esiintynyt mm. 30 000 ihmiselle Vatikaanissa Pietarinkirkon aukiolla. Nyt kvartetti palaa taas kiertueelle Suomeen. Lisätietoa osoitteessa http://www.pastiche.biz/ ja Karri Luhtalan kotisivulla http://www.karriluhtala.com/?page_id=9

Oheinen kuva: Karri Luhtala

Ystävällisin terveisin,
Jenni Santaholma
erikoiskirjastonhoitaja
Lappeenrannan maakuntakirjasto

 

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs