Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kirjasto liikuttaa 25.8.

Lappeenrannan kaupunki

Kirjasto liikuttaa 25.8.

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2016 klo 09:16
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Tervetuloa tutustumaan Lappeenrannan maakuntakirjaston uusiin lainattaviin liikuntavälineisiin, ulkopeleihin ja sähköpyöriin pääkirjaston edustalle Vapaudenaukiolle torstaina 25.8. klo 14-18!

Klo 14-16 paikalla liikunnanohjaajia neuvomassa ja ohjaamassa liikuntavälineiden käytössä.
Sähköpyörien esittelystä vastaa Urheilu Koskimies.

Lappeenrannan kaupunki haluaa tarjota asukkaille mahdollisuuden harrastaa ja myös vain kokeilla eri liikuntalajeja. Liikunta- ja harrastusvälineiden lainausmahdollisuus toteutetaan liikuntatoimen ja kirjaston yhteistyönä. Lainattavien välineiden valikoima on kasvanut ja monipuolistunut tämän kesän aikana.

Kirjastosta on lainattavissa eri liikuntavälineitä ja ulkopelejä. Valikoimasta löytyy muun muassa kahvakuulia, pilatesrulla, kävelysauvat, sykemittari, frisbeegolfkiekkoja, petanque, krikettisetti ja mölkky. Vapaudenaukion puistossa voi pelata myös pingistä, ja mailat saa lainaan kirjastosta. Myös polkupyörän voi lainata kirjastokortilla käyttöönsä päivän ajaksi! Polkupyörät ovat lainattavissa ainoastaan pääkirjastolla, muista liikuntavälineistä voi jättää varauksen, jolloin ne saa noutaa omasta lähikirjastosta.

Lisätietoa: erikoiskirjastonhoitaja Jenni Santaholma (jenni.santaholma@lappeenranta.fi tai 05-6162341)

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs