Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » KHL pudotuspelit alkavat – Viasatin kiekkotiimi valmiina välittämään tunnelmat paikan päältä

KHL pudotuspelit alkavat – Viasatin kiekkotiimi valmiina välittämään tunnelmat paikan päältä

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2015 klo 10:00
Julkaisija: H&K

Jääkiekkokauden huippuhetket ja jännittävimmät pelit ovat vielä edessäpäin. Playoff-pelit käynnistyvät KHL:ssä perjantaina 27.2. ja Viasatin kiekkotiimi on paikanpäällä välittämässä tunnelmia tuoreeltaan. Suomalaisittain on edessä varsin jännittävä kiekkokevät, sillä mukana huippuseurojen mittelöissä on Jokerit. Joukkueen ensimmäiset KHL Playoff-pelit pelataan kotikaukalossa Helsingissä tulevana viikonloppuna.

Viasatin asialleen omistautunut kiekkotiimi on valmiina välittämään paikanpäältä katsojille korkealaatuisen sekä hyvin valmistellun kiekkoelämyksen. Kotiotteluita tekee noin kahdenkymmenen hengen tuotantotiimi varmistaen, ettei kotikatsomossa jää mikään tapahtuma huomaamatta. Olennainen osa Viasatin kiekkolähetyksiä on jääkiekkoammattilaisista koostuva studio.

”Suomen kovimmat kiekkolähetykset perustuvat vain ja ainoastaan jääkiekkoon, keskitymme olennaiseen. Studiossa puretaan pelin taktisia nyansseja sekä kuvioita yhdessä jääkiekon ammattilaisten kanssa, ” kertoo Viasatin jääkiekkoasiantuntija Antti Mäkinen.

Tulevana viikonloppuna studiossa nähdään isäntänä Ville Klinga ja asiantuntijoina valmentajat Jukka Jalonen ja Karri Kivi. Jokaisessa Jokereiden KHL-pudotuspelissä selostajana toimii Antti Mäkinen ja kommentaattorina kuullaan Antti-Jussi Niemeä. Tunnelmat kaukalon laidalta välittää pelaajahaastatteluista vastaava Tero Kainulainen. Pelin aikana keskustelua käydään myös Twitterin puolella, jossa Viasatin osalta keskustelua luotsaa Esko Seppänen.

Viasat mukana KHL-pudotuspeleissä finaaliin asti

Jokereiden kotipelin lisäksi Viasat Hockey Finland näyttää otteluita myös muista KHL-pudotuspeleistä ja seuraa pudotuspelejä Gagarin Cup -finaaliin asti. Kovan ammattilaistiimin lisäksi Visat marssittaa ruutuun joukon kiinnostavia vieraita. 

KHL-pudotuspelit alkavat Viasatilla, kun Jokerit aloittavat Gagarin Cupin metsästyksen läntisen konferenssin puolivälierissä perjantaina 27.2. kello 18:30 alkavalla ottelulla. Ottelut Dinamo Minskiä vastaan jatkuvat Helsingissä heti lauantaina.

 

Jokereiden KHL- pudotuspelit tulevana viikonloppuna Viasat Hockey Finlandilla

Perjantai 27.2. kello 18.00 Jokerit – Dinamo Minsk

Lauantai 28.2. kello 16:30 Jokerit – Dinamo Minsk

 

Lisätietoa Viasatin kiekkotarjonnasta: https://www.viasat.fi/urheilu/jaakiekko

 

Lisätietoja:

Johannes Leppänen                      

toimitusjohtaja                

Viasat Finland Oy                            

Puh: 040 162 1761                           

Johannes.leppanen@viasat.fi

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. MTG on Venäjän suurimman itsenäisentelevisioyhtiö CTC Median pääomistaja. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

 

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv-lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Viasatin kanavatarjonta koostuu Viasat Film -elokuvakanavista, Viasat Sport -urheilukanavista, Viasatin omista dokumenttikanavista ja Disneyn lastenkanavista. Lisäksi Viasatin kanavapaketteihin sisältyy Nelonen Paketti sekä lukuisia viihde- ja uutiskanavia. Viasatilla on ainoana Suomessa 17 HD-laatuista kanavaa. Lisätietoja www.viasat.fi

 

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs