Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Keskustan uimahallin kuntosali on suljettu 17.–27. lokakuuta

Lappeenrannan kaupunki

Keskustan uimahallin kuntosali on suljettu 17.–27. lokakuuta

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2016 klo 08:15
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan uimahallin kuntosali (Pohjolankatu 29) on lokakuussa suljettuna lähes kaksi viikkoa 17.–27.10.2016 kuntosalilla tehtävien kunnostustöiden takia. 

Remontissa uusitaan kuntosalin vanhoja kuntolaitteita. Samassa yhteydessä vaihdetaan uusi lattiamatto ja maalataan seinät. Seinien maalauksesta ja maton vaihdosta vastaa maalausliike Heiskanen. 

Liikuntatoimen kunnossapitotyönjohtaja Tommi Nakarin mukaan edellisestä kuntosaliremontista on kulunut aikaa jo 16 vuotta, joten pieni kasvojen kohotus oli tarpeen. 

– Valitettavasti tätä työtä ei pystytty tekemään kesätauon aikana. Toivomme kuitenkin, että uudistettu sali on viihtyisämpi ja palvelee asiakkaita paremmin, sanoo Nakari. 

Remontin aikana Lappeenrannan uimahalli on auki joka päivä normaalisti. 

 

Lisätietoja:

Kunnossapitotyönjohtaja Tommi Nakari, puh. 040 355 8410
tommi.nakari@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs