Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kaupunkikeskus AINOA perustaa nuorisotiimin kehittämään toimintaansa

Kaupunkikeskus AINOA perustaa nuorisotiimin kehittämään toimintaansa

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2014 klo 14:15
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Kaupunkikeskus AINOA perustaa nuorisotiimin kehittämään toimintaansa

Espoon Tapiolassa sijaitseva kaupunkikeskus AINOA etsii nuorisotiimiinsä kuutta 15–19-vuotiasta nuorta. Tiimin jäsenet pääsevät vaikuttamaan muun muassa AINOAn tilaratkaisuihin, viestintään ja ajanviettomahdollisuuksiin.

Kaupunkikeskus Ainoasta halutaan kehittää kaupunkilaisten uusi olohuone, jossa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Seuraavien vuosien sisällä AINOA laajenee nykyisestä 10 000 neliöstä 40 000 neliön, yli 100 liikkeen kaupunkikeskukseksi, joka toimii myös julkisen liikenteen solmukeskuksena.

-AINOA on saanut erinomaisen vastaanoton nuorten keskuudessa, ja he ovat meille myös tärkeä kohderyhmä.  Jotta nuorten ääni kuuluisi toimintamme kehittämisessä entistäkin vahvemmin, olemme päättäneet perustaa nuorisotiimin. Tietääksemme vastaavanlaisia tiimejä ei vielä ole perustettu muihin kauppakeskuksiin, AINOAn kauppakeskusjohtaja Kirsi Borg kertoo.

Nuorisotiimiin etsitään jäseniä muun muassa oppilaitosten kautta. Tiimiin voivat hakea mukaan kaikki 15–19-vuotiaat lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen maaliskuun loppuun mennessä osoitteeseen info@ainoatapiola.fi.  Hakemuksessa pyydetään kertomaan, kuka on, missä käy koulua, mitä harrastat, mikä kiinnostaa ja miksi haluaa mukaan nuorisotiimiin. Ainoan markkinointitiimi valitsee tiimin jäsenet hakemusten perusteella.

Nuorisotiimin suunnitellaan kokoontuvan 4 – 6 kertaa vuodessa. Tiimiläiset saavat palkkioksi osallistumisestaan työkokemuksen ja vaikuttamismahdollisuuksien lisäksi lahjakortteja Ainoan liikkeisiin.

-Uskon, että tästä yhteistyöstä on hyötyä kaikille. Me saamme tietoa nuorten toiveista ja tarpeista sekä toimintatavoista. Nuoret vastaavasti pääsevät seuraamaan, miten kauppakeskus toimii ja kehittyy ja pääsevät myös vaikuttamaan sen kehitykseen, Borg pohtii.

Nuorten lisäksi Ainoa aikoo kehittää palaute- ja kehityskanavia myös muille käyttäjäryhmilleen.

 

Lisätietoja:

kauppakeskusjohtaja Kirsi Borg

+358 40 5576526

kirsi.borg@lahitapiola.fi

www.ainoatapiola.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs