Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kaupunki hakee PR-lähettiläikseen Lappeenrantaa positiivisesti edustavia nuoria

Lappeenrannan kaupunki

Kaupunki hakee PR-lähettiläikseen Lappeenrantaa positiivisesti edustavia nuoria

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2016 klo 08:55
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki hakee positiivisia, päihteettömiä, 16–22-vuotiaita lappeenrantalaisnuoria PR-lähettiläikseen. PR-lähettiläskausi kestää kaksi vuotta 1.5.2016–30.4.2018. 

PR-lähettiläiksi valitaan viisi harrastuksessaan menestyvää, luontevasti esiintyvää ja kaupunkia postitiivisesti edustavaa nuorta, jotka ovat kannustavia esikuvia muille paikkakunnan nuorille. Toiveena on, että PR-lähettiläät ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja edistävät kaupungin tunnettuutta nuorison keskuudessa. Kaupunki tukee kutakin lähettilästä kauden aikana 2000 euron stipendillä. 

Kaupungin markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahmanin mukaan tarkoituksena on, että PR-lähettiläät tekevät iloista ja värikästä yliopisto- ja matkailukaupunki Lappeenrantaa tunnetuksi esimerkiksi liikunta- tai kulttuuriharrastuksensa ohella. Samalla nuoret saavat esiintymiskokemusta ja oppivat markkinointia. 

– PR-lähettiläämme edustavat paikallisissa tapahtumissa muutaman kerran vuodessa, näkyvät Lappeenrannan markkinoinnissa sekä tuottavat sisältöä kaupungin sosiaalisen median kanaville, erityisesti instagramiin. Toivon, että löydämme nuoria, jotka pitävät esiintymisestä ja ovat valmiita edustamaan kaupunkiaan rohkeasti, Rahman innostaa. 

PR-lähettiläät valitaan nyt kolmatta kertaa.  Hakuohjeet julkaistaan kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi haun avautuessa 18. maaliskuuta. Hakemus tulee jättää 15. huhtikuuta mennessä.  Hakuun sisältyy muun muassa hakijan vapaamuotoinen videoesittely. Valinnat julkistetaan toukokuun alussa. 

Päättyvän kauden 2014–2016 PR-lähettiläitä ovat yleisurheilija Kristiina Halonen, sirkustaiteilija Sini Napari, breikkaaja Alex Suomalainen, sellisti Annika Valkeajoki ja maastohiihtäjä Niina Virtanen. 

Kautensa aikana he ovat muun muassa osallistuneet LiveLappeenranta- ja pyöräilykampanjointiin, Hiekkalinnan Energiapäivään, Ei vihapuheelle -kampanjaan, LUTin uusien opiskelijoiden infopäivään ja kaupungin matkailuneuvonnan avajaisiin kauppakeskus IsoKristiinassa. 

PR-lähettiläät ovat myös vastanneet Lappeenrannan instagram-tilin päivityksistä ja julkaisseet blogia kaupungin verkkosivuilla. Sini Napari kehottaa nuoria hakemaan PR-lähettiläiksi.

– Jos olet reipas ja uusia kokemuksia haluava lappeenrantalaisnuori, sinun kannattaisi hakea Lappeenrannan nuoreksi PR-lähettilääksi. Itse ollessani PR-lähettiläänä olen löytänyt kaupungistamme uusia puolia ja päässyt jakamaan niitä myös muille. PR-lähettiläänä oleminen on ollut antoisa kokemus ja uskon, että se voi olla sitä myös sinulle.  


KUVATEKSTI: Breikkaaja Alex Suomalainen on ollut valmis edustamaan kotikaupunkiaan vaikka puusta. Kuva Mikko Nikkinen.

 

LISÄTIETOJA 

Lappeenrannan kaupunki
Markkinointiviestintäpäällikkö Mirka Rahman
puh. 040 849 9161
mirka.rahman@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs