Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kaupunginteatterin Mummoa pääsee katsomaan vielä toukokuussa

Lappeenrannan kaupunki

Kaupunginteatterin Mummoa pääsee katsomaan vielä toukokuussa

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 14:07
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginteatterin toukokuun kalenteriin on lisätty kaksi esitystä Mummolle. Suosittu komedia jatkaa seikkailujaan yleisön toiveesta ja lisäesitykset ovat myynnissä tiistai-iltaan 10. toukokuuta ja keskiviikkopäivään 11. toukokuuta. 

Teatterinjohtaja Timo Sokura on enemmän kuin tyytyväinen Mummon vastaanottoon. Vauhdikas ja mielikuvituksellinen näytelmä on kirjoitettu nimenomaan lappeenrantalaisille. 

– Hienoa, että Mummon ystäviä riittää! Miukku Ketola on säpäkkä mummo, jonka ennakkoluulottomassa elämänasenteessa on opittavaa itse kullekin katsojalle iästä riippumatta. Tervetuloa nauramaan! 

Mummon lisäesitykset pienellä näyttämöllä
tiistai 10.5. klo 19
keskiviikko 11.5. klo 13 

Kaupunkilaisten rakastama Marja-Liisa Ketola nähdään mainiona mummona ja muissa rooleissa kaupunginteatterin näyttelijät Jussi Johnsson, Sanna Kemppainen, Jarno Kolehmainen ja Samuli Punkka. 

Anni Nykäsen sarjakuvaan perustuva komedia Mummo sai kantaesityksensä pienellä näyttämöllä 21.marraskuuta 2015. Mikko Kaukolammen dramatisoiman ja ohjaaman Mummon näytökset ovat olleet alusta lähtien loppuunmyytyjä. Yhteensä Mummon kalenteriin on lisätty 5 näytöstä kuluvan vuoden keväälle. 

Teatterilippuja voi varata ja ostaa kaupungintalon Asiakaspalvelukeskus Winkistä. Lippuja on saatavilla myös Lippupisteen toimipaikoista kautta maan, R-kioskeilta tapahtumanumerolla 110038 ja verkkokaupasta lippu.fi. Lippupisteen myyntipisteet Lappeenrannassa ovat Anttila ja K-Citymarket. Teatterin ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä.

 

Asiakaspalvelukeskus Winkki

Villimiehenkatu 1 (kaupungintalolla)
ma−ke, pe klo 8−16, to 8–17
puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs