Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Karate 1 Premium League – Abat kovassa kyydissä kymmenen parhaan joukkoon

Suomen Karateliitto Ry

Karate 1 Premium League – Abat kovassa kyydissä kymmenen parhaan joukkoon

Tiedote.
Julkaistu: 24.01.2015 klo 15:11
Julkaisija: Suomen Karateliitto Ry

K1_logo

Karate 1 Premium Leaguen Paris Openin toisen kilpailupäivän aloittivat suomalaisista naisten -68 kg sarjassa ottelevat Melis Ayse Abat ja Titta Keinänen.

Melis Abat aloitti kilpailunsa hienosti voittamalla ensimmäisen vastustajansa Chaime Midi, Algeriasta, pistein 1-0.

Seuraavalla kierroksella Melis Abat kohtasi sarjan hallitseva maailmanmestari, Alizee Agier, Ranskasta.

Agier otti ottelun alkupuolella johdon 3-0 ja piti sen ottelun loppuun asti, jättäen näin Abatin toiveikkaana odottamaan mahdollisuuden keräilyotteluihin.

Ranskatar raivasikin hallitsevan maailmanmestarin ottein itsensä sarjan loppuotteluun, ja näin Abatille avautui tie keräilyotteluihin.

Myös ensimmäisessä keräilyottelussa oli luvassa kovaa kyytiä, kun vastaan asettui viime kevään EM-pronssimitalisti Ivona Tubic Kroatiasta.

Melis Abat aloitti ottelun vahvasti ja meni johtoon kahdella pistesuorituksella. Kroatialainen pystyi kuitenkin tasoittamaan ja vei lopulta ottelun luvuin 3-2.

Kauden kansainvälisen avauskisassaan Melis Ayse Abat sijoittui lupaavasti kymmenen parhaan joukkoon 9. sijalle sarjassaan.

 

Keinäsen kisa jäi yhteen otteluun

Samassa sarjassa kilpaileva Titta Keinänen arvottiin suoraan toiselle kierrokselle.

Keinäsen ensimmäinen ottelu Iryna Zaretska, Arabiemiraatti vastaan päättyi tylysti 1-6 häviöön, ja myös Keinänen jäi odottamaan mahdollista keräilyä.

Zaretska eteni vielä kaaviossa voittamalla seuraavan ottelunsa, mutta hävisi neljännellä kierroksella Algerian Matoubia vastaan. Näin Titta Keinäsen kilpailut päättyivät tähän.

 

Hyvärinen ottelee illalla

Kilpailupäivä on pitkä ja Kuopion Karateseuran kasvatti Johanna Hyvärinen ottelee illalla sarjassa -55 kg.

Hyvärinen arvottiin lohkossaan suoraan toiselle kierrokselle. Samassa lohkossa ottelevat mm. Italian nuorten alle 21 vuotiaiden EM-kolmonen Frederica Riccardi sekä kokenut Stella Urango Kolombiasta.

Hyvärisen ottelut alkavat n. 18.25 (paikallista aikaa).

Sunnuntaina ottelevat Emma Aronen -61 kg ja Helena Kuusisto +68 kg. Kuusisto puolustaa sarjansa viime kauden Karate 1 Premium Leaguen kokonaisvoittoaan.

Arosella on luvassa kova lohko, hänen ensimmäinen vastustaja on nuorten alle 21 vuotiaiden EM-hopeamitalisti Naylia Gataullinan, Venäjä.

Jos Aronen voittaa tämän ottelun vastaan tulee todennäköisesti luokan hallitseva maailmanmestari Giana Lotfy, Egypti.  

Helena Kuusiston ensimmäinen vastustaja on Sofia Kloucha Ranskasta. Samassa lohkossa ottelee Kuusiston tavoin viime vuoden EM pronssia saavuttanut Laura Palacio Gonzalez, Espanja, joten luvassa on hyvinkin tasaisia otteluita.

Arosen ottelut alkavat n. 11.30 (paikallista aikaa). Kuusiston sarja käydään 13.15 alkaen.

Sunnuntaina käydään myös kaikki loppuottelut aamupäivän karsintojen jälkeen, alkaen klo 15.00.

Lisätietoa kilpailusta löytyvät linkistä: https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=28#a_eventhead

Lisätietoa Suomen maajoukkueesta antaa

Anssi Kaltevo
Urheilutoimenjohtaja
Puh. 0104208501
gsm 050-3141201
anssi.kaltevo@karateliitto.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomen karateliitto edustaa suomalaisia karateseuroja yli tyylisuuntarajojen. Liitossa on tällä hetkellä yli sata jäsenseuraa.

Karateliiton tarkoitus on "edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa."

Suomen karateliitto edustaa suomalaista karatea maailmanlaajuisissa karaten katto-organisaatioissa kuten Maailman karateliitto (WKF) ja Euroopan karateliitto (EKF).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs