Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kankaanpää kerää moottoriurheilun huippuja

Kankaanpää kerää moottoriurheilun huippuja

Tiedote.
Julkaistu: 31.07.2015 klo 20:20
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Kankaanpäässä järjestetään Vauhdin Festivaali lauantaina 8.8.2015. Vauhdin Festivaali kerää moottoriurheilun eri lajien edustajia. Kuskeja tapahtumaan on ilmoittautunut jo lähes viisikymmentä. Mukana muun muassa Mika Salo ja Toni Vilander.

Tapahtuma järjestetään keskellä kaupunkia. Kankaanpään tori toimii varikkoalueena ja osa Keskuskadusta on tori- ja myyntialueena. Varsinainen kuskien näytösajon rataosuus kulkee keskustasta, jonka vuoksi osa keskustan kaduista on suljettu tapahtuma-ajan. 

– Tapahtuma on täysin uudenlainen formaatti, joka on järjestetty pienen porukan toimesta, mutta hyvien yhteistyökumppaneiden avustamana siitä saadaan jo nyt näyttävä sekä yleisöystävällinen. Toivomme todella, että tapahtumasta tulisi perinteinen ja saisimme näin Kankaanpäähän tapahtuman, joka kerää niin moottoriurheilun ammattilaisia, harrastajia kuin suurta yleisöä, toteaa tapahtumakoordinaattori Mikko Korpela.

Kovan luokan kalustoa kansan keskelle 

Varikkoalueena toimiva tori on täysin yleisölle avoin alue. Vilanderin ja Salon Ferrari 458:t ovat kaikkien ihasteltavissa lauantaipäivän. Tapahtuma kerää myös monien muiden lajien kalustoa torialueelle.

– Tapahtuma on täysin maksuton, jonka vuoksi se on myös ainutlaatuinen, kun huomioidaan millaista kalustoa maailmalta Kankaanpäähän kuljetetaan. Pyysimme Mikkoa tuomaan lauantaitorille vähän pörinään ja kalustoa näytille – tässä on tulos, kun intohimoisesti harrastukseensa asennoituvat ihmiset alkavat puuhaamaan, toteaa Kankaanpään Yrittäjien puheenjohtaja Pia Hirvonen.

Tapahtuma alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 15.00. Tapahtuman ohjelma löytyy verkkosivuilta www.vauhdinfestivaali.fi. Keskustan katuja aletaan sulkemaan klo 7.00 lähtien ja ne avataan heti tapahtuman päättyessä. Tapahtuma-alueen kartta löytyy tästä.

Lisätietoja: 

tapahtumakoordinaattori Mikko Korpela, puh. 050 363 7210 tai Kankaanpään Yrittäjät ry, puheenjohtaja Pia Hirvonen, puh. 050 534 2795 

Vauhdinfestivaali.fi – tämä ainutlaatuinen tapahtuma Suomen moottoriurheilun historiassa kokoaa yhteen laajan kirjon eri luokkien ja lajien edustajia, niin nykyisiä kuin aktiiviuransa päättäneitä kilpailijoita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs